Saturday, May 7, 2016

MORI CU ZILE.. PREA MULTĂ CORUPŢIE ŞI INDIFERENŢĂ.
     Este deranjat să suni la salvare şi să nu vină.. Foarte deranjant este să auzi şi că nu este liberă nici măcar o salvare. Când ţi se spune cu atâta nepăsare şi uşurinţă: " aşteptaţi pâne se eliberează " deja îţi vin mii şi mii de nervi.. Tu ca şi om în acele momente eşti disperat şi nu ştii ce să mai faci, nu ştii cum să ajuţi.. Şi când vine unu' cu o informaţie că vezi Doamne nu sunt salvări îţi vine să-i şi omori pe cei care stau la baza sistemului " infect ". România este ţara corupţilor. Corupţia aici este ca la ea acasă. Nu poate nimeni să conteste asta..
     Să vezi că de abia după 40-50 de minute apare o salvare.. Nu sunt cuvinte să exprimi ce poţi să simţi în acele momente.. Ce mama naibii vrei să aştep? Să moară cel de lângă mine şi după să îţi faci apariţia? Parcă trebuia ca medicii să salveze oamenii, nu să îi omoare cu zile.. 
     Este deranjant să vezi cu ochii tăi cum oamenii mor în spitale.. Nu mă mai miră nimic în ţara asta de la un timp.. E trist să vezi cu ochii deschişi ce se întâmplă în ţara asta coruptă, unde doar banii sunt la putere şi atât. Fiecare e pentru el.. Sunt sute de legi puse aiurea, care nu îşi au rostul.. Sunt biserici construite care nu îşi au rostul, de asemenea. Spitale.. Spitale de ce nu construieşte nimeni? Credeţi că dacă duci la biserică pe cineva gata.. se face bine cum ai pocnit din degete? E adevărat că doctorul lucrează prin Dumnezeu, dar măi Nea Stelică.. Dacă nu sunt suficiente spitale cum mai fentează oamenii moartea? Şi de Colectiv de ce nu mai se spune nimic, de ce nu se mai aude nimic şi nici nu se mai scrie nimic?!? Voi, ăştia.. Care aţi postat Colectiv în sus - Colectiv în jos.. Ce, gata.. A trecut " moda " şi aţi uitat? Unde aţi dispărut, mă? Mi-e scârbă de voi!
     Sunt multe lucruri care au loc la noi în ţară.. Şi totuşi oamenii care sunt la putere închid ochii şi se fac că plouă. De ce oare? În tramvaie se fură, mai nou îţi iei o bătaie " soră cu moartea ".. Spitalele nu sunt de ajuns când se întâmplă o tragedie naţională.. Da' de ce mama naibii nu ridicaţi şi spitale? 
     Mda.. Suntem o ţară coruptă.. Suntem un neam prea sărac pentru o catedrală atât de mare..