Friday, March 4, 2016

APOCALIPSĂ.. NU FI CA TOŢI! ..


     E ciudat, ştiu.. Până acum ceva timp toată lumea se temea de apocalipsă.. Şi am spus la trecut pentru că de când au realizat că aceasta nu mai vine, a început să se amuze pe această temă.. Păcat, serios! De ce? Pentru că ea este reală, doar că noi nu putem să deschidem ochii bine şi să privim în jur... Nu putem să lăsăm deoparte gândurile, grijile şi să fim mai atenţi la tot ce ne-nconjoară. Nu putem să ieşim din cotidian şi să ridicăm privirea..
     Pe bune acum. Nu vedeţi ce se întâmplă sau sunt eu cea nebună? Nu vedeţi cum mor oameni nevinovaţi în mase mari sau mici? Nu vedeţi şi voi câte catastrofe se tot întâmplă de la o vreme? De ce aveţi ochii închişi la toate aceste evenimente? Nu vă mai funcţionează " ştergătoarele " bine din cauză că faceţi parte dintr-o turmă, sau ce? Trist..
     Nu este nevoie ca să vină sfârşitul lumii să ne " ridice " pe toţi.. NU! Este nevoie de astfel de evenimente pentru a pune capăt omenirii! Şi îi mai aud pe unii că Dumnezeu e singurul vinovat.. Tu te auzi ce spui, frate? NU Dumnezeu este vinovat! Ci noi, oamenii! Noi atragem tot răul şi facem să se întâmple atât de multe lucruri negative.. De ce? Pentru că trăim DOAR în sentimente de ură, avuţie, hoţie, minciună, dezumanizare.. Şi trebuie să menţionez faptul că avem un sistem de-a dreptul infect care ne manipulează după bunul plac. Încetaţi să mai faceţi parte din turmă! Ieşiţi şi fiţi originali; alegeţi să fiţi voi.. Nu vă mai lăsaţi conduşi de alţi oameni!
     Nouă nu ne mai pasă de nimeni şi nimic.. Nu ne pasă dacă un om este grav bolnav sau rănit. Am ajuns să fim imuni la tot ce înseamnă suferinţ pentru cel de lângă noi.. Nu ne mai pasă dacă un om are ce să mănânce sau nu.. Dacă plânge sau nu; dacă are un acoperiş deasupra capului sau nu.. Nu ne pasă dacă are pe cineva sau dacă are nevoie de ceva.. NU! Nu ne pasă de aceste lucruri! Suntem mult prea indiferenţi şi asta atrage concecinţe! ..
     Este trist! De ce? Pentru că nu ne putem numi oameni într-o lume meschină, incapabilă să deschidă ochii şi să privească în jur.. Nu ne putem numi oameni într-o lume în care doar " eu-l " contează..