Saturday, February 20, 2016

LUMEA ESTE UN BAL MASCAT.. APEL LA SINCERITATE!   

      Înconjurată de oameni falşi.. Mi-e dor de suflete!!


     Ne cam place să ne dăm viteji că ştim să ne ferim de oameni falşi.. Dar trebuie să recunoaştem că toţi am fost minţiţi cel puţin o dată în viaţă! Linguşeala este atuul principal specific oamenilor falşi şi o folosesc cu atâta generozitate încât începi să crezi în cuvintele frumos învelite pe care le auzi; începi să crezi în cuvintele care-ţi " mângâie " uşor şi delicat urechea.. 
     Ăştia.. Oamenii falşi, conduşi de prostie, fără pic de demnitate şi de caracter.. Nulităţi de oameni, băi frate! Mă enervează maxim când îi văd cu câtă neruşinare te mint în faţă, deşi tu deja ştii adevărul. Nu ştiu altceva decât să te folosească, iar atunci când şi-au terminat treaba cu tine şi nu mai au nevoie de ajutorul tău te aruncă ca pe un gunoi, fără să le pese că le-ai fost alături în cele mai grele momente. Şi au atât de mult tupeu încât se întorc foarte senini de parcă ei sunt nevinovaţi şi nimic nu a avut loc.. Atâta nesimţire pe lume încât îţi vine să-i pocneşti direct în faţă pe ăştia cu mii şi mii de feţe.. Trebuie să fim mai atenţi la detalii.. O persoană falsă va vorbi mereu cu tine când are nevoie de ajutor şi nu te-ntreabă cum te mai simţi şi ce ai mai făcut.. Pur şi simplu trece direct la subiect! Nu sunt altceva decât nişte nulităţi care oferă teatru gratis! 
     Dar de ce atâta prefăcătorie? Pentru ce? Nu am găsit nici până acum un răspuns concret şi ceva-mi spune că nu am să găsesc vreodată.. Probabil aşa se simt ei mai bine.. Oamenii ăştia trăiesc în minciună încât minciuna la ei pare adevăr, pare a fi la ea acasă.. Şi când vor vrea să spună adevărul nimeni nu o să-i bage în seamă..
Pffoaa. Nu există mai mult de 2-3 prieteni în viaţa unei persoane, ci doar persoane cu mai multe lucruri în comun. Şi când zic prieteni, mă refer la cei care îţi stau alături până te ridici de jos! Cei care doar se interesează de persoana ta şi pleacă nu sunt prieteni! NU! Sunt DOAR turişti.. Prea multă răutate în lumea asta.. Şi mult prea multă invidie.. În loc să facem loc iubirii, cedăm şi lăsăm invidia să triumfeze. Ne mai şi mirăm de ce încetăm să mai sperăm şi de ce devenim indiferenţi la orice lucru..
     Familia este singura care-ţi este alături mereu, indiferent de ce se întâmplă! Familia NU te MINTE