Monday, February 22, 2016

CÂND ÎNŞELI MAI IUBEŞTI? CÂND IUBEŞTI MAI ÎNŞELI?


Poţi să te dai la 100 de fete pe care le placi, dar fii sigur că o pierzi pe cea pe care o iubeşti!

     Încep prin a spune că iubirea, odată demult, vindeca cele mai adânci răni ale sufletului. Iubirea vindeca şi curăţa sufletul împăienjenit de ură.. Şi am spus " odată demult " pentru că în zilele noastre cam greu să găseşti o iubire adevărată.. Iubirea de azi se defineşte prin două cuvinte: sex şi interes. Păcat, nu? Vremuri de rahat, ce să mai zic.. Dacă multe fete, dacă le putem spune aşa, ajung să se dezumanizeze pentru un card VISA sau orice altceva nesemnificativ.. Le-aş lua de gâţi şi le-aş tranşa, apoi le-aş da la câini, serios!! Cum mama naibii s-au răspândit aşa de repede nu pot să-mi imaginez.. Buruieni. Nulităţi. Femei cu tencuială, cu fond de ten până şi în creier.. Mai nou tipele astea-şi ţin creierul în geanta lor de firmă.. Păi ce Doamne iartă-mă..?!?
     Mă, nea Stelică.. Prietene, a înşela presupune lipsa respectului faţă de sine! Aşa de rău ai ajuns încât să te faci de tot rahatu'? Ce să zic, nepoate.. Să îţi fie de bine! Oo, şi am uitat să precizez.. După ai atât de mult tupeu încât te întorci şi pui pe masă mii şi mii de măşti doar să te ierte.. Că vezi Doamne ai avut o scăpare, că ai realizat că ea e singura luptă pe care nu vrei să o pierzi etc.. Serios? Cine te crede, nepoate? Băi ăsta.. Bă, băiat.. Dacă o iubeai nu mai plecai, bă, băiat.. Ce naiba.. Fii bărbat! Nu muiere! Şi să nu dea Domnu' să te mai şi victimizezi că atunci întreci limita bunului simţ şi începi să fii patetic. 
     Nu mai credeţi, toantelor, toate prostiile şi aberaţiile pe care le auziţi. Toate cuvintele frumos învelite care vă mângâie uşor  urechea sunt DOAR nişte scuze ieftine, de doi bani, bleguţelor! NU încercaţi să vă convingeţi singurele că a greşit şi că nu a vrut.. Vai de voi, sincer. Mi-e de-a dreptul milă! Nu mai picaţi pe spate ca leşinatele dacă se întorc la voi! S-a întors din comoditate, bă frate!!  S-a întors pentru că a găsit o tâmpă care să-l ierte, care să-i fie alături indiferet de ce se întâmplă.. Femeile astea-s bune de păstrat, zău! Mai calcă şi ele o cămaşă, mai gătesc o ciorbă.. Vă mai faceţi " treburile " cu ele.. Şi dacă se întoarce şi-ţi spune că te iubeşte e pentru că te doreşte! Exact! Te doreşte, NU TE IUBEŞTE! Făceţi şi voi diferenţa, dragelor.. Pentru că există o mare diferenţă între bărbatul care te vrea şi bărbatul care este în stare de orice doar să te aibă alături toată viaţa! Apropo.. Stimabile, pe cine vrei să păcăleşti? Măcar fii bărbat şi asumă-ţi tot ce ai spus şi ce ai făcut!
     P.S: Drăguţo.. Fii sinceră cu el şi spune-i tot ce îţi macină sufletul.. Susţine-l şi oferă-i toată atenţia ta! Dacă ştii cum să-l păstrezi NU o să plece vreodată! Atunci când lucrurile nu merg tocmai cum trebuie, fii sărutul de pe fruntea lui încruntată de griji.. Fii pansamentul de pe rană care-l vindecă.. Fii iubita, soţia, mama, sora, prietena şi amanta lui! Să nu-i ceri cadouri materiale! NU! Cere-i DOAR iubire sinceră! E de ajuns!! Şi asigură-te că te iubeşte pentru tot ceea ce nu arăţi lumii.. Acum.. Iubiţi-vă şi preţuiţi-vă toată viaţa! Bravo vouă că vă iubiţi! 
Să fii fericit şi iubit!