Sunday, December 6, 2015

SUNTEM DEPENDENŢI DE PERSOANELE CU CARE VORBIM!
     În ziua de astăzi majoritatea tinerilor sunt catalogaţi drept " obsedaţi " de tehnologie, de telefoanele mobile.. Dar cei care afirmă acest lucru la adresa tinerilor nu ştiu ce se ascunde în spate; nu cunosc adevărata poveste! 
     Noi, tinerii, NU suntem dependenţi de telefoanele mobile! NUUU! Suntem dependenţi de persoanele cu care vorbim! 
     Sunt oameni foarte dragi nouă care sunt la kilometrii distanţă şi tehnologia ne aduce mai apropie de ei.. Cel mai probabil, oamenii care pun etichete aiurea nu au prieteni pe care nu poate să-i vadă în fiecare zi. Suntem mereu cu ochii în telefon.. Când auzim un simplu sunet ce vine de la telefon, imediat tresărim şi privim cu entuziasm ecranul. De ce? Pentru că ştim dinainte de la cine am primit mesajul..
     Sunt oameni pe care îi vedem în fiecare zi, cu care vorbim zi de zi.. Şi care, dacă ar dispărea pentru câteva zile nu ne-ar deranja prea mult.. Şi sunt oameni pe care îi vedem de câteva ori pe an, şi atunci în cazurile fericite, şi cu toate acestea suntem afectaţi la propriu doar când auzim că celuilalt îi este rău. Distanţa apropie în cele mai multe cazuri. Distanţa ne arată dacă o legătură de prietenie se merită sau nu.
     Zâmbim " prosteşte " la ecranul telefonului.. Şi doar de la un simplu mesaj primit de la persoana potrivită zâmbim toată ziua. Telefonul ne aduce cel mai aproape de oamenii dragi nouă! NU suntem dependenţi de telefoane, asta este clar! Dependenţa vine din dorinţa de a discuta cu oamenii care ne fac să zâmbim doar când îi auzim numele. Ohhh..