Sunday, December 13, 2015

NU TOATĂ LUMEA ( te ) MERITĂ!


     Uhh.. Suflete, nu toată lumea merită să ştie care e parfumul tău preferat sau care sunt florile tale preferate! NU!! 
     Oamenii se împart în mai multe categorii.. Sunt oameni doar de suprafaţă, pentru petreceri, caterincă.. Oameni pentru momentele de cumpănă, meniţi să te sprijine oricând şi la orice oră din zi şi din noapte.. Oameni cu mii şi mii de feţe care joacă teatru ieftin, pe gratis de cele mai multe ori.. Şi aceşti oameni nu merită să te cunoască cu adevărat. Nu merită să ştie ce personalitate ai, ce preferinţe ai.. Şi cu atât mai puţin să-ţi cunoască planurie de viitor şi visele. De ce? Simplu! Pentru că aceşti oameni, odată ce au la bază un " bagaj " de informaţii ce te privesc direct pe tine, se pregătesc să te tragă în jos sau să te ţin pe loc. Se pun în calea ta doar pentru a nu te realiza în viaţă. Acest tip de oameni nu suportă să te vadă pe tine mai sus decât ei.. Nu suportă să vadă cum reuşeşti în viaţă, cum lupţi şi atingi apogeul succesului. Tristuţ.. O societate care este în stare să ajungă la dezumanizare doar ca tu să nu ajungi departe!
     Nu toată lumea merită să vadă cum arăţi dimineaţa când te trezeşti.. Nu toată lumea merită să îţi vadă corpul dezgolit! NU! Trebuie să aştepţi momentul potrivit pentru a nu regreta.. Regretele, în timp, te ucid.. Un singur om este demn să îţi vadă corpul dezgolit!
     Nu toată lumea merită să vadă cum reacţionezi la câteva pahare de vin.. Sunt persoane care abia aşteaptă să faci un pas greşit pentru a te face de râs. De la 2-3 pahare de vin pot să ajungă la urechile tale nişte vorbe neadevărate! .. Poţi să auzi că ai băut 10-20 de pahare de vin şi că ai ajuns acasă " criţă ". Oamenii falşi, care se dau prieteni de suprafaţă denaturează adevărul din invidie..
     Ai grijă, te rog! Nu toată lumea merită!