Thursday, December 31, 2015

LA REVEDERE LUNĂ A MOMENTELOR FERICITE.. BUN VENIT 2016!

     Iată-ne la sfârşitul lunii Decembrie, o lună plină de bucurie şi entuziasm..
     Pe tot parcursul acestei luni ne-am bucurat ca nişte copii pentru tot! Decembrie este o lună magică, aş putea spune. Este luna veseliei şi copilăriei; momentul de trecere dintr-un an, în altul... Decembrie este luna inimilor mai blânde, mai calde şi iubitoare.. Este luna în care devenim mai buni şi uităm de tot ce a fost rău.. Lăsăm tot în urmă şi privim încrezători spre viitor, păşind cu paşi blânzi şi dăruind din toată inima!
     A trecut atât de repede timpul.. Parcă mai ieri ne plănuiam vacanţa mult aşteptată de vară.. Şi uite că a trecut şi primăvara şi vara şi toamna.. Şi acum iarna îşi intră în drepturi!
     Acum este momentul să vă bucuraţi mult. Mai mult decât în lunile trecute.. Să lăsaţi pentru o perioadă problemele şi supărările deoparte şi să aveţi familiile aproape de Sărbători..Este momentul propice să ptreceţi clipe de neuitat alături de oamenii dragi; oamenii pe care îi purtaţi în suflet.
     Ţi-ai scris cele 365 de file din cartea vieţii tale; file care ţi-au fost dăruite cu un în urmă.. Acum este timpul să te opreşti din scris şi să îţi iei câteva clipe libere doar pentru tine. Este timpul să te bucuri că ai reuşit să le scrii pe toate şi, de asemenea, este timpul să iei o mică pauză. Ai fost puternic că ai ajuns până în momentul în care închis şi acest album minunat şi îl pui în cutia ta cu amintiri! Urmează să deschizi cu aceeaşi emoţie un alt album, pe care îl vei  încărca cu mult mai multe amintiri minunate! Pe prima filă să îţi aşterni cu grijă ţelurile, aspiraţiile şi visele pentru anul care se deschide. 


     Fie ca 2016 să fie un an mult mai norocos şi să vă îndeplinească cel mai măreţ vis! Să petreceţi multe clipe fericite şi să începeţi noi capitole ale vieţii voastre cu foarte multă bucurie, entuziasm şi iubire. Cel mai important lucru să nu îl pierdeţi din vedere: să nu vă pierdeţi speranţa NICIODATĂ! În acest an să deveniţi oameni mai buni, mai răbdători şi blânzi, mai înţelepţi, mai puternici.. Anul acesta că călătoriţi mai mult şi să dăruiţi mai mult! Să începem noul an cu zâmbetul pe buze şi căldură în suflet! 
     La mulţi ani cu bine!