Friday, December 18, 2015

BĂIEŢI, LUAŢI AMINTE..


     Băiete.. Ar trebui să ştii că dacă umbli după 100 de fete, nu înseamnă că eşti şmecher. NU! Categoric NU! Mai mult, înseamnă că nu ai personalitate şi nu ştii ce vrei. Să nu mai spun că eşti lipsit şi de caracter şi vrei doar aventuri. Ceea ce este trist, foarte trist. NU DE LĂUDAT! Mai târziu, după ce deschizi şi tu ochii, când te vei vedea singur sau înconjurat doar de persoane de " suprafaţă ", ce vei face? Vei sta să-ţi plângi în pumni de milă că ai fost fraier că voiai doar aventuri de o noapte sau de vreo trei-patru zile?! Păcat.. Atunci o să fie deja prea târziu; mult prea târziu! 

     Prietene.. Ar trebui să ştii că nu eşti cu nimic mai presus sau mai câştigat dacă ai câteva " leşinate " care umblă după tine.. Şi când spun leşinate mă refer la acele fete care nu-s în stare să-şi scrie nici măcar numele corect, darămite să mai scrie mesaje lungi sau o simplă propoziţie, dar să fie corect scrisă din punct de vedere gramatical.. Dacă tu crezi că asta e ceva bun, foarte tare frate! N-ai decât! Să fie în bafta.. Nu pot să-ţi schimb modul de gândire.. Poate doar să-ţi deschid ochii puţin şi să vezi adevărata realitate. Şi aşa, ca o mică paranteză: lucrurile ieftine atrag mulţi clienţi.. Cu toată că ştiai asta deja.. am vrut să îţi reamintesc! 
     Şi.. Prietene.. Ar mai trebui să ştii că dacă o fată te iubeşte DOAR pentru ceea ce eşti şi NU pentru banii pe care îi ai de la părinţii tăi, de statutul social sau pentru faptul că eşti popular.. Ei bine, trebuie să ai foarte mare grijă de ea! De ce? Pentru că ea este singura care nu-ţi va întoarce spatele în momentul în care vei avea probleme sau te vei afla în momente de cumpănă.. Sau orice altceva foarte rău! Acea fata are să fie acolo DOAR pentru tine când toţi ceilalţi vor pleca şi te vor lăsa baltă.. Şi va rămâne doar pentru că TE IUBEŞTE! Dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi suporte toate toanele şi toate fiţele.. Fiecare om are limitele lui.. 
     Băiete.. Cu timpu' o să te plictiseşti de toate depravatele şi vei deschide ochii.. Abia atunci vei realiza că ţi-ai pierdut ani buni din viaţă cu nimicuri de fete; fete de " suprafaţă ", ieftine, care nu merită nici măcar să le faci ochi dulci.. Nu tot ce zboară se mănâncă, ţine minte asta! Vei vrea o fată cuminte, care să aibă grijă de tine, să te sprijine şi să-ţi ridice moralul.. Şi cel mai important: să fie acolo şi să te iubească DOAR pentru ce eşti! 

Ai grijă de trupuşorul tău, prietene!