Wednesday, July 1, 2015

FRUMUSEŢEA VINE DIN INTERIOR!     Majoritatea fetelor secolului XXI sunt leşinate la propriu după nişte amărâte de pătrăţele - majoritatea de foame.. Zici că sunteţi nişte radiografii umblătoare..
     Alergaţi ca dementele visând doar la " bunăciuni " care ajung să îşi bată joc de voi. Ce aveţi fraţilor în capul ăla? E gol sau ce? La minte şi suflet nu vă mai gândiţi şi voi? Ehh.. Nu vă alegeţi un băiat simplu care să vă accepte exact aşa cum sunteţi voi, nu.. Absurd! Cum să faceţi voi aşa ceva?!? 
     Dacă tot sunteţi aşa disperate - unele - după " bunăciunile " astea  după care tot alergaţi.. Întrebaţi " o bunăciune ", un băiat câte fapte bune a făcut, câtă iubire a oferit, câte răni a reuşit să vindece, câţi ochi a reuşit să deschidă, câte persoane a sfătuit... Alături de câţi oameni a fost; dacă a oferit o umbrelă unei fete în timpul unei ploi etc.. Şi toate acestea DOAR în ultimul an, NU în 10 ani! Şi după ce primiţi răspunsurile.. Abia atunci gândiţi-vă la cât de frumos este acel om! 
     Aspectul fizic NU reprezintă adevărata frumuseţe; el reprezintă doar o formă de a ne deosebi între noi. Nimic altceva! Frumuseţea simbolizează faptele bune făcute de cineva.. 
     Dacă nu credeţi.. Gândiţi-vă: corpul se schimbă cu timpul, corect? Dar oare ce nu se schimbă? Răspunsul e simplu: lumina din ochii unei persoane, strălucirea aceea dulce şi puternică, blândeţea, vocea care îţi rămâne întipărită în minte.. Acestea sunt eterne, oameni buni! Lucrurile acestea contează cu adevărat! Cele mai importante lucruri care contează sunt cele care sunt eterne! Şi la sfârşitul vieţii, cel mai important lucru este să ai amintiri; amintiri frumoase, demne, care să nu te facă să regreţi ceva..
     Acum pe bune! Voi chiar nu aveţi minte? Inimile sunt atât de uşor de frânt şi după ce o vindeci n-ai să mai fi la fel niciodată.. Căci schimbarea este inevitabilă şi frica doar un motiv de a încerca din nou. 
     Frumuseţea fizică este trecătoare, se vestejeşte.. Însă sufletul este cel care rămâne veşnic tânăr. Mă bucur că mai sunt şi oameni care văd frumuseţea interioară şi o apreciază - pe cale de dispariţie ce-i drept.. Nu este nevoie de un trup de model ca să fiţi iubiţi! NU!! Puteţi vrăji oamenii cu felul vostru de a fii.. Cei din jur vă vor aprecia, mai ales dacă personalitatea voastră este fără " pată ". Caracterul spune multe despre noi! Pui de om, eşti frumos pentru că iubeşti şi eşti iubit; pentru că eşti apreciat de cei din jur, pentru că rezişti într-o lume atât de artificială, într-o junglă de asfalt.. 
     Treziţi-vă la realitate, oameni buni! Aparenţele înşeală şi ambalajul frumos împachetat se strică cu timpul..