Friday, May 22, 2015

NU ÎŢI VINDE SUFLETUL PENTRU O CLIPĂ DE PLĂCERE! AI GRIJĂ DE FATA CARE TE IUBEŞTE CU ADEVĂRAT!     Viața îți aparține! Și odată cu ea îți aparțin şi lecțiile, victoriile, înfrângerile, pierderile și suferințele ei. Viața are toate motivele să te facă să lupți sau să te lași înfrânt. Asta și face diferența dintre cei care își trăiesc viața și cei care o trăiesc pe a altora. Dacă vreodată un om îţi va da lecţii despre cum să trăieşti.. Să îi dai o palmă şi să mergi mai departe zâmbind! Propria părere este cea mai importantă. PUNCT! 
     Pui de om! Tot ceea ce faci se merită. Dacă alţii spun că nu, tu trebuie să lupţi să demonstrezi că se merită, fie că o faci bine, fie că nu! Dacă ai parte de eşec, e bine să iei totul ca pe o lecţie! 
     .. Rar găseşti o fată care să te  iubească aşa cum eşti. O fată care să te înţeleagă, să te îmbrăţişeze şi să te sărute în public, să fie mândră atunci când merge cu tine. O fată care să merite încrederea ta, să-ţi trimită mesaje de " BUNĂ DIMINEAŢA! " sau " NOAPTE BUNĂ! ".. Rar găseşti o fată care să fie geloasă, orgolioasă şi căreia să îi fie frică să nu te piardă.. O fată care să-ţi dea 2-3 palme atunci când greşeşti faţă de ea ca să te trezeşti la realitate.. SĂ NU FIE doar cu corpul lângă tine şi cu sufletul şi gândul în altă parte.. Şi când găseşti o astfel de fată îi dai cu piciorul, fără să te gândeşti că Dumnezeu îţi va trimite o altă versiune a acesteia, dar o versiune mai proastă.. Care să nu se îngrijoreze, să nu îi pese de tine şi să nu pună suflet în tot! Sunt şi băieţi care vor astfel de fete, dar care preferă să-şi satisfacă nevoile.. 
     NU se merită să-ţi vinzi sufletul pentru o clipă de plăcere! NU merită să te vinzi scump pentru un om ieftin! - Haha. Îmi place cum sună:  pentru un om ieftin! -. Este valabil atât pentru fete, cât şi pentru băieţi. 
     Uneori, fără intenţii răneşti fata de alături! Alegi să trădezi omul tău drag pe care l-ai numi jumptate şi odată cu asta lucrurile cunosc o întorsătură bruscă la 90 de grade.. Şi brusc nimic nu mai e la fel, oricât de mult ai încerca! Încerci să repari nişte cioburi, calci pe ele şi mai tare suferi.. Oboseşti sufleteşte.. Ştii ce e trist? Că laşi sufletul tău drag să plece din orgoliu.. Apoi, după ce realizezi ce ai pierdut îl chemi înapoi. Ehh.. Abia atunci înţelegi că este imposibil.. La fel de imposibil cum este să scoţi din gândurile tale şi din viaţa ta o fată care s-a prins de sulfetul şi de inima ta! 
     Dacă găseşti o fată care să iubească cu adevărat.. Să ai grijă de ea, prietene! Trebuie să stai alături de ea când are nevoie, nu când vrei tu să stai.. Să o iubeşti frumos, prietene! Să o iubeşti sincer şi fără să îi ceri sacrificii.. Să o iubeşti în felul tău, prietene!

     Tu să ai grijă mare de ea, prietene! Să-ţi pese şi să o iubeşti frumos! Să nu îi dai cu piciorul pentru că Dumnezeu va trimite o variantă mai proastă! Şi dacă nu mai sunt şanse, îţi faci tu una! Tu să nu te iei niciodată după gura lumii, prietene!