Tuesday, May 19, 2015

IUBEŞTE ŞI PREŢUIEŞTE VIAŢA MULT..


      Cu toţii ştim deja o sumedenie de oameni care nu iubesc; oameni care, pur şi simplu, sunt obosiţi sufleteşte.. Oameni care au ajuns să nu mai preţuiască viaţa.. 
     Multe persoane îşi pierd timpul cu diverse diete, care mai de care.. Ştii ce? E ok, dar să vezi nişte slabe, altele excesiv de slabe că se plâng de greutatea lor şi că mai ţin şi dietă.. Ei bine, acolo chiar intervine prostia! .. 
     Multe persoane îşi pierd timpul cu dispoziţii proaste; dispoziţii pe care le-au creat nişte nulităţi de oameni care nu ştiu altceva decât să arunce cu " noroi " în ceilalţi. Bineînţeles că au un scop binedefinit: de a da persoana înapoi.. E şi normal pentru unii.. Atunci când văd că eşti aproape să-ţi duci la bun sfârşit planul, apar nişte carcase umane care se unesc şi încearcă din toate puterile să te facă să renunţi, să nu mai crezi în drumul pe care ai pornit. Şi cel mai trist este faptul că mulţi cedează şi uite aşa dau cu piciorul la ceva al lor; acel ceva pe care îl meritau.. De ce să stai trist şi să-ţi iroseşti o mare parte din viaţă cu oameni care îţi produc doar stări de tristeţe? Mai bine alegi să te înconjori de oameni care te motivează, care te susţin şi care te fac să te simţi liniştit şi încrezător. Să reuşeşti în viaţă ai nevoie de oameni care să-ţi dea putere, încredere; oameni care să te sprijine la tot pasul şi să nu te lase la greu.. Sunt oameni care nu te vor părăsi niciodată, chiar dacă nu ți-au promis nimic. Și sunt oameni care te vor lăsa într-o clipă, chiar dacă ți-au jurat dragoste veșnică .
     Multe persoane alerg să-şi piardă o bună perioadă din viaţă pe femei de ocazie.. Băi fraţilor, nu vă supăraţi.. Da' voi preferaţi ca 20-30 de ani să zburaţi din floare în floare, să vă faceţi treaba şi apoi să plecaţi ca şi cum nu a avut loc nimic?!? Pffffoooa!!! .. O să ajungeţi la bătrâneţe şi o să vă gândiţi la ceea ce aţi făcut în trecut şi o să regretaţi. O să fie deja târziu atunci când aţi realizat şi voi ce greşeli făceaţi.. Dacă voi nu aţi mai alerga aşa disperaţi după aceste femi de ocazie.. Ele nu ar mai exista şi ar încerca şi ele să producă bani NU doar cu trupul; ci mai mult cu minte şi să producă bani prin muncă grea, cinstită! Dar na'. Într-o ţară în formă de peşte e şi normal.. 
     Viața este prea scurtă ca să o pierzi pe diete, bărbați zgârciți și dispoziție proastă. Viața este prea lungă ca să o pierzi pe vin ieftin, femei de ocazie și iubiri neîmplinite. 
     Viaţa are multe planuri.. Depinde doar de noi pe care le alege!