Thursday, May 14, 2015

ADEVĂRATA BOGĂŢIE E ÎN INIMI!! NU ÎN FOI, AVERI, MAŞINI SCUMPE..

     De ce unele fete din ziua de azi sunt aşa uşuratice, se dăruiesc repede şi fără să le pese că greşesc? De ce le stă gândul numai la bani şi maşini sofisticate? 
     Asta e adevărata fericire pentru voi fetelor? Aţi eşuat ca fiinţe umane dacă aţi trecut de cealaltă barieră şi nu aţi vrut să staţi pe " capitolul " adevăratei bogăţii: INIMA! Băi soro, adevărata fericire este atunci când ai ceva ce banii NU pot cumpăra! Nu te-ai întrebat niciodată dacă îţi e bine cu gândirea şi principiile acestea? NU banii îţi ridic moralul în momentele de cumpănă! NU banii te încălzesc! NU stai cu banii frate, stai cu fiinţa umană! Lucrurile materiale sunt trecătoare şi nu îţi aduc niciun plus. Nu ştiu cum puteţi să preferaţi să vă vindeţi într-un fel sau altul doar pentru comoditatea voastră.. Vreţi bani? Munciţi! Priviţi viaţa ca pe un joc şi NU realizaţi nimic. Credeţi că asta înseamnă o viaţă bună pentru voi?!? Trist, foarte trist..
     Dacă mâine maşinile luxoase nu mai sunt iar banii dispar, ce faceţi? Plecaţi şi uitaţi că nu demult împărţeaţi aceeaşi casă, vă alintaţi şi vă iubeaţi? Sau de fapt era o iubire bazată pe interese?!? Astea care vă uitaţi DOAR după bani.. NU sunteţi fete, nici oameni. Sunteţi lacome şi avare! Aveţi grijă că odată şi-odată karma îşi va face treaba murdară şi atunci o să fie nasol pentru voi.
     Nu vă gândiţi că frumuseţea pe care o aveţi acum este trecătoare şi când o să mai înaintaţi în vârstă nu o să mai aveţi din ce să trăiţi? Banii azi îi ai, mâine nu-i mai ai! ... E vorba de educaţie şi anturaj aici.. Niciodată nu vei vedea o fată liniştită, la locul ei, plăcută şi cuminte să fie interesată de bani sau alte lucruri! 
     Nu înţeleg persoanele astea superficiale.. Unele aţi ajuns într-un punct în care profitaţi şi stoarceţi băieţii de bani, profitând de corpul vostru şi nu realizând ce faceţi de fapt. Aşa cum unii băieţi vor doar corpurile fetelor, aşa şi fetele vor doar banii băieţilor. Asta este singur explicaţie mai concretă.. Altfel nu prea au cum să riposteze " fetele "..
     Dacă eşti cu un om, eşti cu el DOAR pentru că simţi cu adevărat că există o conexiune între voi! Crezi că banii ăştia o să ţină mult şi că tu ai să o duci mult timp bine? Ohhh, tristuţ.. Adevărata bogăţie este în inimi, NU în foi! Când ai ceva ce banii nu pot cumpăra.. Ei bine, atunci poţi spune că eşti cel mai bogat om! Inima este cea mai preţioasă! Banii sunt doar nişte foi care ne satisfac nişte nevoi şi pasiuni; nu sunt un lucru esenţial într-o relaţie. Nu banii trebuie să îşi spună cuvântul! 
     Păcat că s-a ajuns până aici.. Inimile oamenilor sunt de nepreţuit! Banii nu reprezintă nimic altceva decât satisfacerea pasiunilor şi nevoilor. Bogăţia stă în sufletul omului! Cu cât omul are sufletul mai curat, mai frumos şi caracterul minunat.. Cu atât este mai bogat!