Sunday, April 19, 2015

VREI SĂ FACI BANI SIMPLU ŞI RAPID? QuickMobile îţi vine în ajutor!


     Pui de om aflat într-o carcasă umană.. Ai ajus în acel moment în care îţi doreşti să câştigi bani repede şi uşor, aşa-i? Te-ai săturat de atâta muncă grea şi vrei să încerci  ceva mai simplu şi mai relaxant.. Ei bine, QuickMobile te invită să faci bani!
     S-a umflat pilafu', biscuiţii pe tine de foarte multe ori din cauza şefului, probabil din această cauză ai şi ajuns aici.. Şi nu de multe ori te-ai uitat ca broasca-n ţeavă la oamenii care îţi spuneau că au găsit o metodă prin care să câştige bani rapid, am dreptate?!?
     Cum am spus mai sus.. Îţi voi prezenta cum QuickMobile te poate ajuta! Pentru început, QuickMobile oferă comisioane ce depăşesc media oferită de advertiserii IT&C din reţelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane şi Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesori, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux. Şi o informaţie pentru cei ce nu ştiu ce poţi să găseşti aici: găseşti tot ce îţi pofteşte inimioara, prietene! De la simple telefoane, tablete şi gadget-uri, până la diferite produse de la branduri de lux precum Kenzo, Guess.. Acum te întrebi oare cum te poate ajuta.. Cu toţii am văzut pe diferite site-uri diverse reclame la anumite produse sau, de ce nu, la un anume magazin.. Aceste site-uri au aceste reclame pentru a câştiga bănişori..
     Ce spui de QuickMobile în Profitshare? Nu ştii cu ce se mănâncă, dar îţi garantez eu că sună bine şi te va ajuta! În traducere liberă, Profitshare este acea " sfoara " de legătură dintre tine şi magazinele online; un site unde tu îţi personalizezi link-urile după bunul plac, bunul gust.. Ca mai apoi să începi promovarea lor şi ca urmare a muncii prestate.. Să îţi iei primi bănişori din vânzări! De ce am ales această metodă? Deoarece portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaţionale premium.
     Poate nu am fost destul de explicită şi te-am lăsat cu ochii-n soare.. Te-am lăsat ca o curcă beată.. Ca să ai parte de bănişori trebuie să intri pe Profitshare să îţi faci un contuleţ ( nu îţi ia mai mult de câteva minute ) pentru a putea să îţi personalizezi link-urile, ca mai apoi să le dai cale liberă spre câştig.. Pe înţelesul tău le faci publice, le pui pe diferite reţele de socializare sau pe blogul tău, în caz că ai unul! Sigur ai să te descurci singur, doar trebuie să intri pe QuickMobile la Profitshare!
     Şi tu care credeai că NU este posibil să câştigi bani rapid şi uşor.. Puteai să juri că se va întâmpla asta când o să zboare melcul cu viteză supersonică, razant cu solul. Să fie în bafta ta!