Wednesday, April 8, 2015

OM DRAG, ÎŢI MAI ADUCI AMINTE OARE?

     Am momente în care stau singură, în linişte, şi îmi amintesc cu nostalgie şi cu foarte mare drag de clipele minunate pe care le-am petrecut alături de persoane care nu demult erau speciale; persoane care mi-au fost alături, m-au scos afară din casă când aveam cel mai mic chef.. Şi acele persoane speciale acum au devenit doar nişte simpli oameni; oameni cu care azi nu mai ţin legătura, dar pe care îi am în lista de " Friends " de pe Facebook. Cu mulţi dintre aceştia îmi mai spun doar un simplu " La mulţi ani " pentru că Facebook-ul - drăguţul de el - îmi aduce aminte de zilele de naştere.. 
     De prea multe ori mi-ai amintit câte o întâmplare, am schiţat un zâmbet şi, în sinea mea, îmi puneam veşnica întrebare: " Oare omul ăsta se mai gândeşte şi el la mine? Oare îşi mai aduce aminte de clipele în care râdeam ca fraierii? Oare mai îşi aduce aminte momentul în care.. Stai! Poate deja a uitat de mine! ".. 
     Postarea aceasta este DOAR pentru cei cu care, în prezent, nu mai ţin legătura din diferite motive.. Şi scriu despre ele pentru că sunt persoane care au contat pentru mine şi care poate acum - sau pete timp - citesc aceste rânduri.. 
     Aceasta este dovada că nu i-am uitat şi.. Că încă mai contează pentru mine acei oameni care mi-au conturat clipe mirifice! Vă mulţumesc şi vă sunt recunoscătoare! 
     Specialii mei! :)


PS: Sunt momente şi oameni pe care NU te lasă inima să le uiţi!