Monday, February 2, 2015

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU NOUA GENERAŢIE?!?

     Dar ce s-a întâmplat? Oare unde s-a produs " fisura " care a dus aici?!? 
     Cu timplu, vremurile s-au schimbat.. Tehnologia şi ştiinţa au evoluat şi, odată cu acestea, şi oamenii au făcut acelaşi lucru. Generaţia de aur începe să dispară dintre noi.. Generaţia din ziua de astăzi nu mai este precum cea de acum câţiva ani.. Totul s-a schimbat şi a luat amploare.. 
     Tinerii din ziua de azi au înlocuit acadelele cu ţigări; ţigări care fac un rău în corpul uman. Apa s-a transformat în vodkă.. Trist şi îngrijorător este faptul că adolescenţii nu îşi dau seama de gradul de risc la care se supun.. Să nu mai spunem de biciclete care au fost înlocuite de " râvnitele " motoare. În timpul generaţiei trecute, dacă două persoane se sărutau asta nu implica şi sex-ul. Acum sărutul s-a transformat în sex, într-o plăcere a vieţii trecătoare. 
     Haideţi să ne luăm puţin timp şi să ne aşezăm undeva, să ne punem câteva întrebări... Oare câţi dintre noi îşi mai aduc aminte că să zbori însemna să alergi zbătând cu putere braţele? Când inamicul nostru numărul unu era sora sau fratele mai mare care nu ne dădea pace, dar pe care îl iubeam indiferent de certuri.. Când vă certaţi şi vă împăcaţi în mai puţin de 5 minute? Mai ştiţi când un simplu " ADIO " însemna un " NE VEDEM MÂINE " ?!? Acum, când li se citeşte tinerilor pe buze un " adio " este clar că este o ruptură pentru definitiv.. Şi nici măcar nu se mai oferă şansa de a fi un " adio " ca la carte, frumos şi cu respect.. Totul este lipsit de cinste şi stimă de sine. 
     Dacă privim atent în jurul nostru, când se spune " război " este clar că se declară o luptă crâncenă.. Eeeh.. În generaţiile trecute acest cuvânt cheie însemna doar un simplu joc de cărţi ce aducea bucurie şi zâmbete pe chipurile copiilor inocenţi şi sufletişti. Să nu mai vorbim despre singura durere pe care o simţea generaţia trecută, şi anume: rana din genunchi din cauza năzbâtiilor.. Acum copile de doar 10 ani se cred femei în toată firea, se plâng de inimi frânte, de faptul că au rămas gravide...

      Totul era parcă mai bun, mai frumos şi parcă aveam un entuziam şi un elan mai mare.. Am avut doar dorinţa să creştem şi acum… Suntem aici!