Monday, February 2, 2015

ALEGEREA TA ÎŢI VA SCHIMBA VIAŢA

     Dacă vrei să te implici într-o relaţie cu cineva, pur şi simplu fă-o pentru că simţi asta; nu pentru că asta îţi spun ceilalţi sau aşa ţi se pare ţie corect în acel moment " nebunesc ".
     NU rămâne în viaţa unui om din milă sau din respect, dacă iubirea a dispărut.. Dacă vrei să fii într-o relație cu cineva, fă-o pentru că asta simți, nu pentru că ăsta pare lucrul corect. Nu rămâne în viața oamenilor din milă, din obișnuință sau din respect. Dacă simţi că nu mai este iubire şi că a murit, pleacă! Dacă nu a fost niciodată iubire, fii sincer cu tine și pleacă iar! Viața este scurtă și merită trăită la intensitate maximă. Viața ta NU trebuie să fie rutină, doar de dragul omului de lângă tine. Poate că ești un om bun sau poate că vrei să fii unul, dar dacă nu te simți de parcă ai învia de fiecare dată când el te strânge în brațe și dacă știi că poți să te bucuri de orice fără acel om pe care se presupune că îl iubești, nu mai sta pe gânduri! Nu zic că e corect să părăsești oamenii care te iubesc, dar e de zece ori mai greșit să-ți ratezi anii lângă cineva pentru care nu simți nimic special.
     Dacă vrei să fii cu el, fii pentru că asta simți în fiecare celulă, pentru că respiri prin ea, pentru că ești irevocabil îndrăgostit de el.
     Dacă vrei să fii cu el, fii pentru că vezi un viitor în doi, nu pentru că te-ai obișnuit așa. Obișnuința nu este dragoste! Trebuie să realizezi asta până nu este prea târziu, om frumos! Dragostea este pasiune, nebunie.. E tot ce vrei tu, dar numai obișnuință nu!
     Dacă vrei să fii cu el fii pentru că e parte din tine, nu pentru că știi că gândul de a te pierde l-ar distruge. Dragostea nu este numai respect și în niciun caz nu e milă!
    Ai curajul să faci o schimbare de fiecare dată când este necesar. Nu te teme să ieși din viața oamenilor pe care nu-i mai iubești. Nimeni nu te definește în totalitate! Ai curaj și schimbă ceva cât încă mai ești capabil de iubire!