Wednesday, December 10, 2014

Eu . . .


     Mereu am vrut să fiu o fată puternică, un om deosebit care lasă ceva în urma sa.. Care lasă învățături și înțelepciune, care e un model. 
     Mi-am dorit să eman numai fericire, să mi se spună cât de minunată sunt, că trecutul meu m-a întărit.. Să fiu o dură şi să arăt cât de mult contează caracterul, nu frumusețea. Îmi doresc să fiu independentă pentru că fericirea mea nu depinde de cineva. Pe drumul meu trebuie să fiu doar eu cu mine și voi ajunge la destinație! Sunt un om care are multe așteptări de la el însuși. Așa că îți spun să-ți depășești barierele, fiindcă eu am făcut-o. Am depășit multe, mi-am văzut laturi ascunse dar mi-am descoperit și motivația pe care am crezut-o pierdută de atâta timp. Am reușit datorită loviturilor, dezamăgirilor, trecutului, prezentului și chiar viitorului care mă așteaptă, dorurilor care mi-au distrus sufletul, despărțirilor, vorbelor și omenilor care mi-au stat alături. 
     Și poți și tu, e nevoie de ambiție! Impuneți orice și fă în așa fel încât să reușești. Nu renunța și nu spune nu pot. Învinge orice, ești mai puternică decât crezi. Fi cine vrei tu să fii!