Sunday, July 20, 2014

OAMENII SE SCHIMBĂ...


     Da.. Oamenii se schimbă! Mai devreme sau mai târziu vei vedea că nu mai sunt persoanele care erau odată.. 
     De ce se schimbă oamenii? Poate pentru că şi-au pierdut interesul şi nu mai au nimic de câştigat de la tine, pentru că ţi-ai dat seama că îţi vor doar banii, faima şi altele... Sau nu. Poate că s-au schimbat pentru că şi-au făcut prieteni noi şi consideră că nu mai au nevoie de tine, pe moment. Mai devreme sau mai târziu tot or să vină la tine şi atunci o să fie mult prea târziu!
     Uneori stai şi te gândeşti de ce nu mai este totul ca la început; de ce totul s-a schimbat. Vinovatul NU eşti doar tu! Greşeli s-au făcut de ambele părţi şi dacă nu se discută despre ele, relaţia de prietenie arde la fel ca o ţigară.. Observi cum se duce la fund toate amintirile pe care le-aţi clădit până ce ruptura dintre voi s-a produs.
     Ce e mai trist este faptul că oamenii care se schimbă şi decid să plece din viaţa noastră, nu se gândesc că lasă un gol în inimă. Şi golul acela produs nu se umple aşa, cu una cu două.. Timpul trece şi rănile interioare se vindecă, dar mereu amintirea celor de demult te va urmări şi nu-ţi va da pace!
     Oamenii se shimbă! Se schimbă din dorinţa de nou, din cauză că nu mai au ce să câştige de la tine, nu mai au ce să îţi fure... Când decid să facă paşi din viaţa ta şi cotesc pe prima stradă care le apare în cale, tu rămâi cu amintirle şi te gândeşti unde s-a greşit şi de ce.. 
     Uneori simţim nevoia de a discuta la fel ca înainte cu persoana care ne-a dezamăgit, doar că... Ne aducem aminte cât de mult s-a schimbat şi că nu mai are rost să " suferim " după acel " NIMIC " care a avut drept scop de a ne distruge sufletul...
     Dar şi schimbarea e un lucru bun pentru că îţi dai seama cine te merită cu adevărat şi cine îţi merită sufletul minunat, caracterul rar de întâlnit şi ajutorul pe care îl dai oricui!