Thursday, July 10, 2014

AMINTIRI CU Photofancy

      Amintirea este parfumul sufletului, doar ştii şi tu asta!
     Cine nu-şi doreşte să-şi construiască un colţ de rai, un paradis al amintirilor original? Cine nu-şi doreşte să fie înconjurat de amintiri pentru a-şi hrăna sufletul în prezent Toţi vrem aceste lucruri, cu toate că nu toţi recunoaştem... Şi vin alte întrebări: " La cine aş putea apela pentru a-mi transpune amintirile în tot ce mă înconjoară? Oare se merită? " Da, se merită! Şi ştiu exact cine vă poate personaliza amintirile într-un mod original: PhotoFancy
Aceştia nu se limitează doar la a vă personaliza amintirile şi trăirile! Sunt în stare să vă personalizeze chiar şi viaţa, dacă asta vă doriţi cu adevărat! 
     Eşti trist că anul e pe ducă şi nu ai ajuns unde ţi-ai propus? Nu-i bai! Stai liniştit că avem o soluţie şi pentru tine.. Foarte simplu poţi să alegi anumite imagini şi să editezi pozele alese, după care să le imprimi pe un tricou sau orice altceva care să te facă să te simţi mai aproape de visul nerealizat până în momentul de faţă. 
     Ştii că nu dai pe acasă în timpul săptămânii din cauza serviciului şi dorul de cei dragi şi de acasă te macină şi nu mai reuşeşti să ai randamentul de demult la serviciu? PhotoFancy te aduce mai aproape de cei dragi ţie şi te scapă de dorul de acasă! Poţi să peronalizei un breloc cu întreaga familie; breloc pe care îl pui la cheile de la maşină sau, de ce nu, să-ţi pui un sticker cu familia pe laptop sau orice altceva... 
     Şi cum accentul se pune pe fotografii în momentele nostalgice, de ce nu încercăm să imprimăm poze cu cei dragi nouă? Pozele sunt singurele care rămân după ani şi ani; singurele care ne aduc cel mai aproape de ce ne este dor. Dacă ne mai place şi să fotografiem, avem un plus din start! Dacă ştim să facem poze profesionale cu aparatul prietenilor, nu rămâne decât să strângem bani şi să ne luăm şi noi unul.. Astfel suntem siguri că pozele sunt impecabile şi amintirile veşnice! Ştii cum se spune.. Amintirile sunt o muzică ce ne vine de dincolo de orizont! 
     Ce mai aştepţi? Te invit să personalizezi totul după bunul tău plac pentru că este foarte util şi la îndemâna tuturor!