Tuesday, June 24, 2014

INGREDIENTE CHEIE PENTRU TĂRÂMUL INFIDELITĂŢII

     Da.. Este vorba despre o carte.. O carte care, la prima vedere, ţi-ar părea dedicată în mod special femeilor. Este vorba despre Jurnalul unui infidel. Dacă vrei, şi ştiu că vrei, să intri pe tărâmul infidelităţii şi să dai peste secretele şi ingredientele " picante " - ca să zic aşa -, pune mână şi cumpără cartea Jurnalul unui infidel... 
     De ce apare infidelitatea? Aceasta apare în urma rutinei, monotoniei şi lipsei de comunicare cu partenerul. Comunicarea este foarte importantă într-o relaţiei deoarece, fără ea, totul se poate duce de răpâ. Atât la propriu, cât şi la figurat! 
     Să amintim şi câteva din " ingredientele magie " ale infidelităţii, zic. Se ia o femeie de orice vârstă, statură şi statul social şi un bărbat de orice etnie, statu social, vârstă şi statură. Se şlefuiesc bine până când se adaugă puţin zahăr, grăsimi, poate şi euri.. Se amestecă bine cu raze de soare până ce se formează un cuplu. Apoi, luăm un an, maxim, de zile senine, pline de distracţie, iubire şi tandreţe şi le adăugăm într-un cub perfect, până ce se spare una din margini. După un an, se ia femeia sau bărbatul ( după caz ) şi se ciopleşte cu o daltă de sânge. Până aici, totul pare perfect... După aceea, se ia un ciocan şi se fărâmă, brusc, un colţ de-al cubului. Apoi, se ia femeia sau bărbatul ( după caz ) şi se călătoreşte în ţinutul cât mai apropiat al celui/celei mai bun/bune prieten/prietene până ce se ajunge la orizonturile curbate... Abia acum încep infideităţile să-şi facă simţită prezenţa în colţul de paradis pe care frumosul cuplu în aveau...
     Am găsit un citat interesant în această carte şi am decis să-l împărtăşesc cu voi. Sună cam aşa: " Nu-i atât de important pentru mine ceea ce pot afla despre tine. Este mult mai important ceea ce ştiu deja. " Am ales acest citat să-l " împart " cu voi pentru că ne întâlnim în viaţa de zi cu zi cu situaţii de genu'. Şi, de cele mai multe ori, aparenţele înşeala - cel puţin aşa se spune -. Şi se mai spune că ce nu ştii, nu te face să suferi. Dar, din punctul meu de vedere, mai bine ştii adevărul care te răneşte, te doare, poate te distruge pentru o zi-două, decât să ştii o minciună şi să trăieşti toată viaţa în minciună... Asta până când dai faţă în faţa cu adevărul crunt. E inevitabil acest lucru. Minciuna este doar o amânare până la aflarea adevărului. Ea NU este o rezovlare.. Bine, poate una de câteve zile.. Mai mult nu!!! 
     Oamenii au sucrete bine păzite.. Trebuie, mai întâi de toate, să treci de " puntea suprafeţei " ca să ajungi să sapi pe " insula secretului "... Niciodată nu ştii ce secrete pot ascunde unii oameni până nu sapi, la figurat, ca să ajungi acolo.. 
     Închei printr-un citat din cartea menţionată mai sus... ATENŢIE! Tot ce faceţi, scrieţi, spuneţi, gândiţi, repsiraţi, cât şi secretele.. Sunt folosite împotriva voastră, mai ales într-o relaţie de cuplu şlefuită cu un cub perfect.. Până ce se sparge un colţişor!!! Şi nu uita!Cumpără cartea pentru că se merită, dacă vrei să ai habar despre infidelitate!