Wednesday, May 21, 2014

CINE SUNT?

     Cine sunt? Sunt un om ca toţi oamenii...
     Am calităţi şi defecte şi, în acelaşi timp, mă mândresc cu fapte măreţe. Sunt un om simplu, visător, cald, căruia nu-i este ruşine să îşi strige iubirea în gura mea; un om care îşi recunoaşte greşelile şi înfrângerile cu demnitate şi curaj!
     Sunt un om care iubeşte oamenii, respectă alegerile celorlalţi; un om care a uitat cine este şi cine vrea să devină, de foarte multe ori..
     Sunt genu' de om care iartă fără a aştepta să i se ceară iertare, care acordă încă o şansă şi încă una, crezând în reabilitare... Un om care este capabil să uite orice rău, dacă i se oferă puţină iubire..
     Sunt un om care se îndrăgosteşte nebuneşte şi fulgerător, care nu-i uită şi nici nu-i urăşte pe aceia care i-a iubit cândva... De cele mai multe ori sunt o persoană imprevizibilă. De unde de cele mai multe ori?!? Mai mereu...
     Sunt un om care a spus " PLEACĂ! " atunci când ar fi vrut să spună  " RĂMÂI!
     Sunt un om cu care se poate vorbi despre orice, un om care a învăţat să asculte şi să înţeleagă dincolo de cuvinte şi să vadă dincolo de un chip frumos şi de măştile care vă protejează pe unii dintre voi...
     Sunt un om care, de cele mai multe ori, nu spune " Te iubesc! " pentru că devine o rutină şi preferă să spună mai rar, dar din suflet.
     Sunt genul de om care, dacă spune ceva, o spune din suflet, din inimă! Un om care spune tot în faţă, direct.. Un om care se intimidează în preajma unor persoane mai speciale, dar trece peste cu uşurinţă.
     Sunt un om care nu-şi pună pe tavă sufletul şi sentimentele. Sunt un om complicat, greu de descifrat şi atunci când crezi că mă cunoşti, ai dat greş...
     Sunt un om care respectă oamenii, fie ei proşti, deştepţi, frumoşi... Un om care nu cunoaşte noţiunea de: urât, gras, slab, scund, înalt...
     Sunt un om visător, cu aspiraţii înalte, cu multe reuşite în spate şi cu un viitor strălucit! Un om care oferă afecţiune şi iubire mereu, celor care îl înconjoară, fără interes... Un om simplu şi atât de complicat; un om zâmbitor, vesel şi optimist, indiferent de ce se întâmplă.
     Sunt un om încărcat cu toată energia din lume, care se distrează şi râde... Un om care niciodată nu este epuizat, nu rămâne fără energie...
     Sunt un om care, dacă îşi doreşte ceva, nu se lasă până nu obţine; deci un om perseverent şi încăpăţânat. Un om care nu se lasă până nu se dă cu capu' de sus dar care, uneori, mai ascultă şi de sfaturile pe care le primeşte.
     Sunt un om care este la locul potrivit, în momentul potrivit; un om care sare mereu în ajutor persoanelor care au nevoie... Un om nebun, în sensul bun, iubitor de sporturi extreme şi cu adrenalină în sânge...
     Sunt un om care preferă să fie un artist ANONIM, decât cunoscut de toată lumea. Un om care, în momentul când se îndrăgosteşe de o persoană, bate apropouri pentru ca să înţeleagă ceea ce simte.
     Sunt un om care iubeşte să-i facă pe ceilalţi să râdă în momentele grele şi să uite de grijile care-i apasă! Un om care nu cunoaşte ce este tristeţea din cauza firii pozitive pe care o are... Un om care îşi iubeşte părinţii necondiţionat şi nu îi este ruşine să iasă cu ei în lume.
     Sunt un om care preferă să tacă decât să spună o prostie, dar nu mereu...
     Sunt un om care, în momentul în care îi este dor de cineva, pune mâna pe telefon şi sună, caută, găseşte şi vorbeşte până târziu. Un om cărua nu-i pasă de cât este ceasul, atât timp cât este lângă cine trebuie şi se distrează. Un om care cântă, dansează; om cu diferite pasiune înţelese de ceilalţi ca şi pasiune nebune...
     Sunt un om DIFERIT, care nu este creat pe acelaşi tipar ca ceilalţi... Un om care iubeşte libertatea şi urăşte monotonia, rutina. Un om care simte nevoia de schimbare mai mereu şi care nu suportă gelozia şi ura.
     Sunt un om care, în trecut, a crezut în orbeşte în oameni, dar care s-a schimbat...Un om care s-a prăbuşit, dar care s-a ridicat de jos cu putere, pentru că insuccesele îi dau putere şi îl ridică mai sus decât ceilalţi! Un om cu vise nebune, frumoase şi urâte; un om care a cunoscut gustul amar al eşecurilor şi al dezamăgirilor.
     Sunt un om care iubeşte mult şi care se exteriorizează doar când simte nevoia şi simte că este momentul potrivit pentru a face acest pas. Un om plin de fericire şi voie bună, lipsit de tristeţe.. Un om fără regrete în momentul în care priveşte în trecut.
     Sunt un om care se îndrăgosteşe rar, dar când o face.. pune suflet, fără să-i pese de dezamăgire... Un om adorabil şi, în acelaşi timp, insuportabil; un om aerian în cele mai multe cazuri, dar şi cu piciorele pe pământ, atunci când trebuie.
     Sunt un om care iubeşte să călătorească, să se plimbe şi distreze, să primească flori în locul bijuteriilor şi altor cadouri. Un om care preţuieşte fiecare clipă din viaţă şi fiecare cadou mărunt! Un om care apreciază gestul, decât cadourile..
     Sunt un om care dansează şi cântă 23 din 24 de ore, vesel peste măsură. Un om creativ, inventiv şi cu o imaginaţie nemaiîntâlnit de bogată...
     Sunt un om cu o răbdare fantastică, până se enervează... După aceea nu se mai controlează! Un om care zâmbeşte mereu, iartă uşor şi uită greu. Un om care a plâns în momentele de fericire şi a râs când sufletul îi plângea. Un om care NU are să-şi vândă NICIODATĂ sufletul pentru bani şi lucruri, care nu pune preţ pe lucrurile materiale, ci pe caracter şi suflet... Un om plin de speranţă, care dăruieşte din puţinul pe care îl are.
     Sunt un om voluntar, care are mereu o vorbă bună pentru alt om care are nevoie de ea; care poate să râdă în hohote chiar şi atunci când are necazuri. Un om care oferă mereu mângâiere pentru un suflet îndurerat.
     Sunt un om care nu uită niciodată să le facă oamenilor câte o bucurie, care oferă îmbrăţişări călduroase fără să-i pese de reacţiile celorlalţi... Om care a ales ce-a fost mai rău din bune, dar care a primit ce-a fost mai bun din rău, care a îndrăznit şi îndrăzneşte ca să fie EL... mereu!
     Sunt un om... iubit, urât, aprobat, dezaprobat, acceptat, respins, înţeles, neînţeles, admirat, judecat, îndrăgit, nebun... Sunt doar un simplu om care are nevoie de locul lui sub soare, de vise... Un om care vrea să iubească şi să fie iubit!