Friday, April 25, 2014

VREI SĂ SCAPI DE CĂPUŞE? " CAMPANIA DDD " TE REZOLVĂ!

     Cum reuşim să scăpăm de căpuşe? Cum le combatem? Simplu! Campania DDD vă rezolvă! Trebuie doar să aveţi încredere în ei! 
     Căpuşele sunt insecte care parazitează corpul diferitelor animale... De obicei, trăiesc în sol umbrit, umed şi se prind de arbuşti, crengile joase ale copacilor, dar şi de iarbă... Grădinile pot aăposti numeroase căpuşe. Dacă avem de gând să mergem la pădure, trebuie să fim atenţi. Nu se ştie peste ce putem da în iarbă. Căpuşele se hrănesc cu sânge... Muşcătura lor nu doare, de aceea nu simţim nimic şi credem că totul e ok, dar nu este aşa... 
     Dacă aţi ieşit la plimbare, fie prin pădure sau prin alte părţi, este de preferat să purtaţi panrofi sau ghete închise, cămăşi cu mânecă lungă şi pantalongi lungi. Dacă aveţi părul lung, ţineţi-l strâns sau acoperit cu o sapcă şi nu staţi pe pământ. S-ar putea să vă treziţi cu " surprize neplăcute "! 
Folosiţi substanţe sub formă de spray, creme, loţiuni, insecticide... Căpuşele pot transmite boli foarte grave. Au fost cazuri în care oamenii au murit din cauza acestora, deoarece au văzut prea târziu că o căpuşă şi-a făcut " locaş "...
     Dacă în casă descoperi că ai căpuşe, apelează cu încrede la Campania DDD şi vei scăpa de acestea într-un mod simplu, sigur şi rapid!