Wednesday, April 16, 2014

VISE . . .


      Suntem, cu toţii, oameni minunaţi ce au vise, dorinţe, regrete... Ne indrăgostim, renunţăm şi pierdem. Cu toate acestea, rămânem îndrăgostiţi pe viaţă!
      Doar un nebun spune la 30 de ani că nu mai poate iubi. Aiurea! Este laş şi, din această cauză, omoară fluturii şi sentimentele " mistuitoare ". Nu este drept faţă de propria persoană să ne ascundem iubirea faţă de cei din jur pentru că avem de pierdut, chiar dacă considerăm că îi protejăm sau ne este teamă de un refuz şi o inevitabilă dezamăgire. Mai bine îţi iei inima-n dinţi şi te duci cu tupeu! Aşa reuşeşti în viaţă!!!
      Viaţa nu te întreabă nimic... Nu te întreabă de cine te îndrăgosteşti şi pe cine pierzi...
      Nu încerca să-i judeci pe cei din jur sau să le ghidezi viaţa după propriile tale principii. Lasă-o să-şi trăiască propria viaţă, propriile vise! Aşa vor descopiri minunăţiile acestei lumi minunate!
      Încearcă să-i faci fericiţi oferindu-le un zâmbet, o îmbrăţişare, un sfat în momentele grele . . . Un punct de sprijin când sunt cu moralul la pământ. Să nu îi judeci în momentul în care greşesc, ci oferăle oportunităţi pentru a-şi demonstra că sunt speciali şi că au un scop în viaţă.

   

     TINERE! . . . Eşti extraordinar! Eu cred cu toată fiinţa mea în tine! Începe şi tu să o faci şi luptă pentru visul tău!!!