Sunday, April 27, 2014

SUPRAVEGHEREA DOMICILIULUI NU MAI ESTE UN FAST

     Trăim în România şi hoţii sunt la tot pasul. Cum pleci în vacanţă, hop şi ei vin să-ţi devasteze casa. Ba mai mult, când te întorci din concediu, vei observa că ai fost călcat de hoţi şi ţiau dispărut toate lucrurile de valoare, poate chiar şi bani. Aceasta este cea mai neplăcută experienţă în momentul întoarcerii tale dintr-o vacaţă binemeritată.
Toţi avem cel puţin o cunoştinţă care a fost călcată de hoţi. Aceasta este singura " meserie " care nu va da " faliment " şi nici nu va dispărea curând! Nu v-aţi gândit niciodată că ar fi mai bine să vă supravegheaţi casa? Mai bine economisiţi nişte bani şi cumpăraţi echipamente de securitate, supravegheare şi monotorizare!
     Mereu am considerat că aceste echipamente sunt mai utile decât serviciile celor de la Poliţia Română. Ce greu găsesc hoţii care au vandalizat o casă a unui om de rând... Dacă era un politician sau mai ştiu eu ce, în 20 de secunde erau în faţa casei lor şi îi săltau. Da... România!!!
Când plecaţi într-o excursie de lungă durată, cel mai bine este să achiziţionaţi un sistem de supraveghere pentru mai multă siguranţă. Nu trebuie să vă lăudaţi că plecaţi deoarece sunt mulţi oameni, în ziua de azi, care vând ponturi pe bani şi voi suferiţi din cauza acestora.
Dacă aveţi nevoie de un stfel de sistem, intraţi pe www.spy-shop.ro. Aici nu veţi găsi doar echipamente de securitate ci, veţi da şi peste foarte multe lucruri care vă sunt de mare folos, indiferent de situaţie! Ţin să menţionez că acest site are 6 ani de experienţă, deci e ceva de capul lui, cum ar spune mulţi. E de mare încredere şi produsele sunt de calitate! Dai un ban, dar măcar îl dai unde trebuie!
     Dacă v-aţi hotărât să achiziţionaţi un astfel de sistem, vă recomand un Sistem De Supraveghere Exterior Cu 4 Camere Video EXT-PRO-30. Este perfect pentru monotorizarea casei, a magazinului,a maşinii din parcare... Depinde de la caz la caz. Acest sistem este format dintr-un DVR stand alone PD-302 cu 4 canale video, transmisie live pe internet şi pe telefonul mobil. De asemenea, este prevăzut şi cu 4 camere de supraveghere pentru exterior YHO-830S-R6, cu o rezoluţie înaltă de 650 LINII TVcare are şi un iluminator automat de LED-uri infraroşii încorporat. Acesta vă permite să vizualizaţi imagini LIVE pe timp de noapre, pe o distanţă de până la 20 m.
     Acum, de câte ori voi pleca de acasă, nu mă voi ma teme din cauza hoţilor. Cu aceste sistem, sunt sigură că hoţii nu vor vandaliza casa mea! Pot să-mi văd liniştită de vacanţă, departe de griji şi îngrijorări!