Sunday, April 27, 2014

TĂRÂMUL BIJUTERIILOR - kolok.ro

      Dintotdeauna omul a simţit nevoia de a crea şi de a pune întrebări...
     Se spune că fericirea se găseşte într-un surâs, într-o rază de soare, într-un parfum... Chiar şi într-o bijuterie, fie ea preţioasă sau nu...
     Doar să treci pe o hârtie colorată câteva cuvinte expresive pentru bijuterii, şi vei vedea că alcătuieşti un mic poem. Spre exemplu: în franceză se spune bijoux, în italiană se spune gioelli, în spaniolă se spune joyas, în germană edelsteine şi jewels în engleză. 
    Toată povestea a început când, o bună prietenă, mi-a dăruit o bijuterie din argint cu pietre semipreţioase foarte frumoasă. Prima mea reacţie a fost de uimire, dar şi de încântare. Eram entuziasmată pentru ceea ce primisem, mai ales că era de la o persoană dragă care, eram sigură, că îşi pusese o anumită sumă de bani deoparte doar ca să mă înveselească. Prima oară am ezitat să o întreb de unde a achiziţionat această bijuterie din respect şi ruşine, dar am lăsat totul deoparte şi i-am spus scurt, clar şi la obiect. Am fost uimită când am auzit că o luase de pe bijuterii Kolok, deoarece mai auzisem de acest site de la aţi prieteni, dar nu intrasem niciodată să văd cu ochii mei ce bijuterii sunt puse la dispoziţie şi, de asemenea, să văd lista de preţuri. Nu intrasempentru că pierdusem foaia pe care scrisesem site-ul. Contează, acum, faptul că am intrat şi nu mai pot cumpăra din altă parte bijuterii. Sună ciudat, ştiu. Dar acesta este adevărul. 
     Kolok.ro ne pune la dispoziţie o gamă variată de bijuterii, pe gustul fiecăruia, în funcţie de personalitate. Sunt o mulţime de oferte şi preţurile sunt accesbilile, deci nu vă temeţi! Bijuteriile lor sunt de foarte bună calitate şi recomand cu mare căldură aciziţionarea bijuteriilor dorite, de la ei. Nu doar că puteţi obţine şi discount, dar şi daţi un ban pe ceva care merită. Pe scurt, nu-i aruci degeaba pe fereastră; ştii că ai făcut o investiţie mai mult decât bună!