Saturday, April 19, 2014

NOAPTEA - CEL MAI BUN SFETNIC

     Se spune că noaptea e un sfetnic bun...
     Visele nu au o semnificaţie profetică. Ele reflectă calitatea somnului. Un somn de bună calitate are un efect de aerisire ( dacă pot spune aşa ) a creierului, iar visele sunt răspunsuri la probleme noaste existenţiale. Dar deja ne-am complicat... 
     Mulţi spun că noaptea e pentru dormit, însă mai sunt persoane care, în loc să doarmă, fac diferite scenarii... Pe bune acum! Câţi dintre voi nu aţi făcut la fel? Dacă acum nu o mai faceţi, asta e altceva... Toţi am trecut prin acest " prag " şi trebuie să recunoaştem asta. 
     În serile de vară cu insomnii sau fără, nu vă imaginaţi anumite şcene de acţiune ( sau de alt gen, diferă de la caz ) cu anumite persoane sau orice altceva? Ehee... Cu insomnie sau fără, este inevitabil ca să nu aveţi, pe timpul nopţii, o mică scenetă în cap la care să fiţi propriul regizor. Visele înseamnă creativitate, de cele mai multe ori, dar şi imaginaţia are un rol important. Fără ea, eşti ca şi în pom... 
     De ce nu vă lăsaţi purtaţi de imaginaţie? De ce nu aveţi acest curaj? Nu ştiţi ce pierdeţi... Puteţi să vă demonstraţi că aveţi curaj, în funcţie de scenariul creat, în ceea ce priveşte o problemă existentă sau orice altceva.
     Trebuie să acordăm atenţie somnului şi să ne lăsăm purtaţi pe aripile vântului spre tărâmurile imaginaţiei, acolo unde totul este posibil!

     VISEAZĂ ŞI LUMEA ÎŢI VA PĂREA MULT MAI FRUMOASĂ!