Sunday, April 27, 2014

MENŢINE-TE ÎN FORMĂ CU - Nutrivita
       Ai un eveniment important la care ai fost invitată şi vrei să îmbraci rochia preferată, doar că nu te mai încape? Vrei să slăbeşti repede şi sigur? Nu vrei să iei ţeapă şi să arunci banii pe fereastră degeaba? Atunci ai ajuns unde trebuie! Produsele dietetice şi bio oferite de Nutrivita, te ajută să scapi de neplăceri! 
      Managementul greutăţii corporale este Gerlinea, un aliat de nădejde atunci când vine vorba de controlarea greutăţii. Eu recomand Gerlinea Batoane dietetice cu ciocolată şi caramel, fiiund un substitut de masă eficient pentru controlul greutăţii. Nu te îngraşi ci, te ajută să slăbeşti! Mai ales că a venit vara şi vrei să te îmbraci în fuste sau rochii scurte... Nici energizantele nu lipsesc atunci când vrei să slăbeşti sigur şi uşor. 
      Produsele cu conţinut redus de zahăr, sare şi grăsimi joacă, la rândul lor, un rol important în menţinerea în formă a corpului tău. Aceste produse te ajută să slăbeşti rapid, dar sigur! La această categorie, eu recomand GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiţi Cioco Light 126g. Sunt biscuiţi cu ciocolată, cu un conţinut redus de zaharuri, fără coloranţi şi conservanţi. Aceştia sunt o sursă de fibre, de fier şi magneziu. Ţin să precizez faptul că, aceşti biscuiţi, nu trebuie consumaţi excesiv!
      Dacă " suferi " de diabet, poţi sta liniştit pentru că sunt şi produse pentru diabetici. Recomand Gerble Glucoregul Ciocolată dietetică hipoglucidică neagră, 80g. Este o ciocolată diatetică neagră, cu un conţinut redus de glucide. Acesta poate fi recomandat de medic în componenta regimurilor diabeticilor, în cadrul unei alimentaţii variate şi a unui stil de viaţă sănătos. 
     NUTRIVITA TE AJUTĂ SĂ SCAPI DE NEPLĂCERI ŞI SĂ AI UN STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS!