Friday, April 25, 2014

FLORĂRIA ONLINE - Te salvează din situaţiile neprevăzute

     Se spune că florile au fost admirate şi folosite de oameni pentru a înfrumuseţa mediul lor dar şi pentru a colora sufletul persoanei iubite, dând dovadă de romantism. De asemenea, Gertrude S. Wister ne spune că: " Florile de la sfârşitul iernii şi începutul primăverii, ocupă un loc de seamă în înimile noastre, indiferent de mărimea lor. "
     Sinceră să fiu... Prefer să am trandafiri pe masă, decât diamnate la gât! Să simţi mirosul îmbătător al florilor... Să primeşti buchete de flori de la persoana iubită... Ce poate să fie mai frumos de atât?!? Buchetele de trandafiri m-au impresionat mereu. Mai ales trandafriri roşii... Dar nu orice nuanţă de roşu, ci trandafirii roşii ca focul, simpolizând pasiunea înflăcărată! Se spune că aceştia reprezintă romantismul şi dragostea, culoarea roşie fiind asociată cu iubirea. Şi sunt total de acord cu această afirmaţie! Dragostea adevărată este mai puternică decât spinii.
     Am fost pusă într-o situaţie critică, ca să zic aşa. Era ziua celei mai bune prietene şi, automant, ştiam că-i plac buchetele de flori mari şi nu îi cumpărasem nimic până atunci. Trebuia să vină la mine peste câteva ore, deoarece stabilisem asta cu o lună înainte. Cu toate acestea, eu uitasem complet de ziua ei pentru că m-am luat cu o grămadă de treburi... Ce era de făcut? Să mă duc la o florărie nu aveam cum, pentru că era departe şi nu reuşeam să mă întorc la timp. Atunci am început să caut, în disperare, florării online. Am dat peste Florăria cu Poveşti şi am căutat repede nişte buchete de flori elegante, având în vedere că aveu " opţiunea "  livrare flori în cutii speciale. Pot spune că Florăria cu Poveşti a fost salvarea mea! Fără ea nu ştiu dacă reuşeam să-i cumpăr un buchet de flori elegante şi la un preţ avantajos... Dar mai ales, să mă încadrez într-un timp atât de scurt! Am rămas plăcut impresionată când unul din mesagerii Florăriei cu Poveşti a venit îmbrăcat în costum şi, înainte de a sosi buchetul, am primit consultanţă cu privire la compunerea mesajului... Dovadă că este mult mai bine să cumperi flori online.
     Florile sunt proaspete iar livrarea este gratuită. Să nu mai spunem că buchetele de flori sunt realizate cu măiestrie şi se pune foarte mult suflet şi foarte multă dăruire în momentul realizării acestuia. Ba mai mult, clientul primeşte o fotografie cu buchetul ales... Cei de la Florăria cu Poveşti încearcă să fie flexibili pentru a le oferi clienţilor servicii de calitate. Şi le reuşete acest lucru!
     Dacă vreţi să alegeţi un buchet special, pentru o persoană specială şi sunteţi în criză de timp, apelaţi cu încredere la Florăria cu Poveşti! Vă asigur că nu veţi regreta şi vă veţi bucura împreună cu persoana iubită de buchetul de flori, dar şi de mesajul pe care l-aţi ales...