Wednesday, April 23, 2014

DTS TRAVEL AGENCY - cea mai bună alegere pentru luna de miere


     Aţi ajuns în punctul în care burlăcia a luat sfârşit şi urmează să vă însuraţi? Aveţi nevoie de o lună de miere ca în poveşti, cu un buget nici prea mare dar nici prea mic? 
Pentru a avea o lună de miere mai mult decât perfectă, trebuie să acordaţi o deosebită atenţie, în special, lucrurilor mărunte. De ce? Pentru că, de cele mai multe ori, acestea sunt cele care îţi vor face luna de miere " un calvar ". 
     Dacă vrei ca să fie o lună de vis, memorabilă şi să ai ce să povesteşti prietenilor, rudelor şi familiei împreună cu proaspăta ta soţie, trebuie să-ţi alegi o agenţie turism serioasă dar, care, să vă pună la dispoziţie cea mai bună ofertă. Să nu uităm că şi destinaţia este foarte importantă... Cu DTS Travel Agency vei avea parte de mult romantism, în destinaţii exotice sau nu. Important este că nu vei regreta pentru alegerea făcută. Din contră... Te vei bucura pentru pachetele promoţionale care îţi sunt puse la dispoziţie şi pentru tot confortul de care ai nevoie...
     Şi Australia se află în top 10 destinaţii romantice din lume... Este o destinaţie turistică iubită şi vizitată de milioane de turişti în fiecare an, pentru a petrece o vacanţă de calitate; în special în timpul perioadei de vară şi de a se bucura de excelenţele şi spectaculoasele plaje. Partea continentală a Australiei este, în principal, un platou mic în altitudine. Centrul Australiei este alcătuit din câteva zone deşertice... Insula Hayman este cea mai nordică dintre insulele Whitsunday, având suprafaţa de 4 km pătraţi. Este o insulă particulară, faimoasă mai ales pentru staţiunea de lux construită în anii 1950. Doar cei care au rezervări în staţiune pot veni. Activităţile ce vă stau la dispoziţie sunt: scufundări în Marea Barieră de Recif şi diverse sporturi nautice, zboruri de agrement deasupra insulei şi a Barierei de recif, excursii de pescuit, picnic la plajă, golf, tenis, masaj, divertisment pe plajă... Marea Barieră de Corali! Apa limpede precum cristalul, plajele pustii cu nisip fin, razele blânde ale soarelui... Pe scurt: un adevărat paradis al îndrăgostiţilor, dornici de aventură şi o lună de miere remarcabilă, de neuitat! Hotelurile de aici sunt unele exclusiviste, luxoase iar activităţile pe care ţi le pun la dispoziţie sunt nelimitate.
     La DTS TRAVEL AGENCY vei găsi cele mai bune oferte pentru o vacanţă în Australia! Dacă achiziţionaţi un sejur sau bilete avion, nu uitaţi să încheieaţi şi asigurări medicale pentru a avea parte o cavanţă liniştită, lipsită de stres şi neplăceri. 
Acum este momentul vostru, un moment unic! Trebuie să vă bucuraţi şi să profitaţi de acesta din plin, aşa că rezervaţi-vă luna de miere mult visată de la DTS TRAVEL AGENCY. O viaţă aveţi, aşa că trebuie să o trăiţi!