Saturday, April 12, 2014

CE ESTE IUBIREA?

Presupun că iubirea înseamnă că ţi-ai găsit sufletul pereche, sau aşa crezi. Ceea ce nu realizaţi e că iubirea rămâne chiar dacă relaţia nu merge. Habar nu am cum să vă explic acum. Cuvintele zboară prin mintea mea... Presupun că iubirea e sentimentul ăla care, pe lângă că îţi dă fluturi în stomac, îţi face inima să bată de 2 ori mai repede. Nu ştiu, zic şi eu... Vă povestesc doar ceea ce am simţit eu în dimineaţa aceasta.
Mă gândeam că iubirea are ceva de-a face cu faptul că mă trezesc în miezul nopţii şi mă uit lângă mine sperând că ea e acolo, să mă apere de visele urâte. Mă gândeam că iubirea n-are nicio treabă cu primul sărut. Iubirea e sentimentul ăla care nu te lasă să pleci chiar dacă el nu te mai iubeşte.
Poate că iubirea nu e chiar un lucru bun... Iubirea nu te lasă să treci mai departe pentru că ştii că n-ai să mai fii fericit de-acum înainte decât cu ea. SAU NU! Poate că aşa şi trebuie să fie pentru că, dacă eşti destul de inconştient incât să pierzi fiinţa care, contrar opiniei celorlalţi, te acceptă aşa cum eşti, te gândeşti că poate nu meriţi să fii fericit.
HAI! Aruncaţi cu pietre-n mine acum...
Îmi aduc aminte cât de emoţionată eram atunci când am simţit primul sărut pe buzele mele. Nu terminasem încă şcoala generală; nu eram decât un copil, dar îmi aduc aminte cum mi-a bătut inima – atât de tare încât am crezut că trebuie să mă duc la medic. Pe atunci nu ştiam de ce inima-mi vrea să zburde afară din piept, dar am aflat asta încă o dată, atunci când l-am cunoscut pe el.
La fel de bine îmi aduc aminte şi de primul sărut cu el. Îmi aduc aminte prima îmbrăţişare şi de momentul în care am fost cel mai idiot om de pe Pământ.
Ce e iubirea? Habar nu am. Sper doar că aţi reuşit să înţelegeţi ce era mai important din acest " text " despre iubire.