Wednesday, April 9, 2014

Campania MzPhotography
      Astăzi îmi vine să plâng şi să râd, în acelaşi timp...
      Îmi părăsesc părinţii şi fraţii, foştii iubiţi şi cunoştinţele. Îmi pun voalul pe cap şi mă leg pe viaţă de viaţa ta, de iubirea mea, de cel care îmi va face viaţa mult mai frumoasă. De cel care îmi va aduce zâmbetul pe faţă în fiecare moment ce va urma din clipele de viaţă care mi-au mai rămas. Şi stau şi îmi imaginez cum va fi să mă trezesc în fiecare dimineaţă alături de tine, cum va fi să îţi văd zâmbetul în fiecare zi, în momentul în care voi deschide ochii, iar tu vei sta lângă mine şi mă vei alinta cu sărutările tale. 
      Cad pe gânduri şi îmi imaginez, dar sunt trezită de cel care îmi imortalizează privirea, căci vrea să îmi surprindă fiecare emoţie ce se naşte în spatele gândurilor ascunse şi doar de mine ştiute. Aţi ghicit! E fotograf Mihai Zaharia, care nu doreşte să piardă vreun instantaneu cu mine căzută pe gâduri acum, înainte de a zice " DA " în cel mai important moment din viaţa mea; ziua în care îmi voi unii viaţa cu tine, iubirea mea!
     A venit de la Bucureşti tocmai până aici pentru că iubeşte ceea ce face şi, la dorinţa mea de a imortaliza pe vecie această frumoasă zi, care îmi va rămâne în minte şi pentru a crea acea poză care îmi va trezi amintiri care vor dăinui peste ani... Am apelat la el deoarece m-a impresionat portofoliul cu poze de nuntă de pe site sau Mihai Zaharia Photography, şi mi-am dat seama că el este persoana potrivită pentru cel mai important moment din viaţa mea. 
      Îi place să realizeze fotografii care să surprindă povestea nunţii, să ajungă în substratul imaginii care va trezi amintiri peste veacuri, spunând în orice moment povestea de dragoste din spatele instantaneului, să surprindă cu adevărat emoţia de pe faţa celui aflat în faţa obiectivului, fără a planifica ceva. Din această cauză iubeşte să folosească lumina ambientală şi foarte puţin bliţul. Toate acestea m-au convins şi pe mine că este persoana potrivită care să surprindă, cu adevărat, povestea noastră de dragoste.
      Vă recomand un fotograf bunCiteşte mai multe despe acesta cu un simplu click.