Friday, April 25, 2014

Campania Hilmi





      Am o prietenă care s-a confruntat, dintotdeauna, cu probleme ale tenului. Totul a început încă din adolescenţă. 
     Atunci i-au apărut primele coşuri care, pe parcurs, s-au transformat într-o acnee inestetică. Unele coşuri s-au vindecat dar au lăsat, în urma lor, găuri sau puncte negre. Singura persoană faţă de care putea să se comporte natural fără să îi fie teamă de critici, eram eu. Am încercat pe cât de mult am putut să îi ridic moralul, dar nu prea mi-a ieşit. Mă simţeam nespus de rău că nu o puteam ajuta, oricât mi-aş fi dorit. Am căutat o groază de tratamente acnee. 
     Într-o zi, am aflat de Clinica Hilmi şi câteva detalii despre tratamentele faciale pe care le oferă. M-am documentat împreună cu ea şi am decis să înceapă tratamentele faciale la Hilmi, aşa că am pus mâna pe telefon şi am sunat la clinică, reuşind să-i fac o programare peste câteva zile. 
     A fost la un control după care a urmat câteva şedinte. Tratamentele faciale de care a beneficiat au ajutat-o extrem de mult. Tenul ei arată mult mai bine acum. În sfârşit, a reuşit de şi-a recăpătat încrederea şi stima de sine. Acum este mult mai încrezătoare în forţele proprii. Acest lucru nu poate decât să mă bucure. Nimic nu e mai plăcut decât să vezi persoanele dragi fericite şi să ştii că ai avut o mică contribuţie la bucuria lor! Aşa cum am ajutat-o pe ea, aş vrea să vă ajut şi pe voi, măcar cu un sfat. 
     Clinica Hilmi vă oferă tratamente faciale contra acneei sau a altor imperfecţiuni ale tenului, dar şi tratamente de îngrijire a tenului normal. Nu doar femeile care au probleme cu tenul pot beneficia de aceste tratamente faciale! Pentru a avea un ten frumos trebuie să avem grijă de el în permanenţă, nu numai când ne confruntăm cu probleme grave. 
Clinica Hilmi vă pune la dispoziţie şi alte lucruri. De pildă, nu v-aţi întrebat niciodată unde facem testul Papanicolau? Unele dintre voi nu ştiţi ce este acela " Babeş Papanicolau "... Testul Babeş Papanicolau reprezintă o metodă de screening simplă şi eficientă ce ajută la depistarea cancerului de col, anomaliilor celulelor cervicale, identificarea simptomelor virusului HPV, candidoza, vaginite. Acesta reduce semnificativ incidenţa cancerului de col uterin.
     Prin urmare, voi apela şi eu cu încredere la Clinica Hilmi.