Tuesday, April 29, 2014

CAMPANIA CMMB

     Analize periodice pentru cei mici dar şi pentru cei mari.


     Atunci când sunt mici, în unele cazuri, copii nu conştientizează pericolele care pot apărea dacă se joacă într-un anumit loc sau cu anumite obiecte. Din aceste motive, orice copi poate ajunge să facă o spălătură auriculară, sau alte tipuri de astfel de intervenţii des întâlnite la copii.
     Este bine ca un părinte să-şi protejeze copilul şi să-i asigure cea mai bună sănătate, fapt pentru care este indicat să faci şi tu, periodic, diferite analize urină, analize pulmonare sau alte tipuri de analize pentru a nu risca să transmiţi copilului tău un anumit microb. 
     Chiar dacă micuţul tău pare a fi perfect sănătos, controalele la pediatrie sunt extrem de importante. Ele trebuie făcute periodic pentru a te asigura de faptul că al tău copil creşte sănătos. Mulţi părinţi fac greşeala de a duce copilul la medic doar atunci când acesta este foarte grav bolnav. Copiii trebuie duşi periodic la medic deoarece, atunci când sunt mici, au imunitatea scăzută şi se pot îmbolnăvi foarte uşor. 
     Un set de analize la diferite perioade de timp este perfect pentru a asigura o viaţă liniştită. Chiar acum este momentul să mergi la medic, dacă nu ai mai făcut-o de mult. Asigură-te de faptul că totul este în regulă şi de faptul că, dacă ceva nu este aşa cum ar trebui, situaţia poate fi rezolvată mult mai rapid la debutul bolii. Nu fi unul din bărbaţii care nu au intrat în spital decât atunci când le-a născut nevasta, sau una din femeile care au fost ultima dată la medic în urmă cu 5-10 ani, atunci când a născut ultimul copil. 
     Respectă-ţi sănătatea! Respectă-te pe tine!