Friday, April 25, 2014

BePrecious - RAIUL BIJUTERIILOR
     " Diamonds are a girl's best friend "... Spunea un cântec interpretat de Marilyn Monroe, care a rămas în memoria tuturor ca având cele mai expresive versuri ce descriu slăbiciunea femeilor: bijuteriile! 
     În general, bijuteriile se oferă la ocazii speciale, evenimente memorabile... Din această cauză, ele capătă o valoare sentimentale care, de cele mai multe ori, o depăşeşte şi pe cea materială. 
Cele mai frumoase accesorii, mai degrabă, cele mai frumoase bijuterii le-am găsit întâmplător pe BePrecious... Sunt mai frumoase decât cele din magazinele pe care eu le-am vizitat şi, de la care, am şi achiziţionat câte ceva. Aici găseşti tot feul de bijuterii, chiar şi bijuterii din argint cu pietre preţioase şi semipreţioase... Perfecte pentru un eveniment important la care vei lua parte şi vrei ca toată lumea să îţi invidieze noua achiziţie! 
     M-am gândit ca să asortez la ţinuta mea colorată, câteva inele... Regula de aur, când vine vorba de inele, este ca niciodată să nu porţi două inele pe un deget. Inelele subţiri cu diamant sunt potrivite pe inelar, iar cele cu pietre mai mari de 10k pot fi purtate pe degetul arătător. 
     Nici cerceii nu lipsesc din ţinută. Şi ei sunt păstraţi la " loc de cinste "... SFAT: Dacă eşti înaltă, poţi alege cercei lungi; însă, pentru cele mai micuţe de statură se recomandă cerceii micuţi şi delicaţi... Nu de alta'. Dar să nu arate că acei cercei atârnă de urechea purtătoarei şi nu se va vedea bine deloc! 
     Cu toate că sunt nişte accesori nesemnificative şi mărunte, din punctul de vedere al altor persoane, acestea fac diferenţa! Până la urmă, lucrurile mărunte sunt cele mai apreciate şi se văd cel mai bine, dacă ştii cum să le porţi; nu să te poarte bijuteriile pe tine...