Friday, February 28, 2014

3 SUD EST - MAREA REUNIRE


      Ei sunt băieţii care, la sfârşitul anilor '90 şi începutul anilor 2000, au făcut ISTORIE! Oficial, formaţia se numea 3trei SudEst şi s-a lansat în anul 1997. Au creat istorie cu melodii care au prins extrem de bine la public, precum: " Amintirile ", " N-ai avut curaj ", " De ziua ta ", " Te plac ". Din păcate, în anul 2008, băieţii au ales să meargă pe drumuri diferite. Astfel, formaţia s-a destrămat şi fanii au fost dezamăgiţi... 
      Astăzi au lasnat piesa " Emoţii " care, se pare că a prins foarte bine la public. Fanii lor i-au primit cu mare căldură şi de foarte mult aşteptau această reunire. Se pare că băieţii de la 3 SUD EST au vrut să ne facă cadou de mărţişor această piesă absolut frumoasă!

      Laurenţiu a declarat: " E o poveste de dragoste sau o declaraţie de iubire pentru toţi oamenii care ne-au susţinut, ne-au inspirat şi au fost mereu echipa, sufletul şi bucuria noastră. E un " mulţumesc " din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viaţa personală şi pentru gaşca mare de fani, cei care ne admiră, ne urmăresc şi cărora aşa am ales să le mulţumim pentru tot. " Şi Mihai a spus că noua melodie reprezintă i împărtăşire a sentimentelor lor. Şi nu cel din urmă, Viorel, a afirmat: " A fost o experienţă foarte tare. Ne-am bucurat că vom fi din nou împreună iar în studio şi să avem un alt proiect muzical, ca echipă. Gaşca a revenit! Suntem aici pentru voi, cu tot sufletul şi cu multe... Emoţii! "

      Fanii sunt foarte încântaţi de noua piesă, la fel şi băieţii de la 3 Sud Est care au avut emoţii, ca nu cumva să nu prindă bine la public. În caz că nu aţi reuşit să o ascultaţi până acum, aveţi mai jos melodia. BRAVO BĂIEŢI şi spor la un posibil viitor hit!!!