Tuesday, January 7, 2014

VIAŢA E SCURTĂ

     " Viaţa fuge! Nu o ţii şi ţi-o fură hoţii! "

     Viaţa este mult prea scurtă pentru a putea să ne bucurăm de ea. Tot ea ne încearcă cu fiecare fptă, cu fiecare simţire din noi, cuvânt şi multe altele... Trebuie să îţi faci singur viaţa frumoasă, aşa cum poţi tu! Nu se ştie niciodată când îi vei părăsi pe cei dragi ţie, aşa că spune-le cât de mult îi iubeşti şi iartă-i pe cei ce ţi-au greşit iar celor ce le-ai greşit: ai putea măcar să îţi ceri scuze! Nu ştii cât de mult sunt apreciate scuzele spuse din suflet, nu doar că aşa trebuie. Dacă noi iertăm greşelile altora, şi alţii ne vor ierta pe noi. Nu mai puneţi totul la suflet pentru că vă va aduce într-o stare deplorabilă, ca să nu zic altfel. Încercaţi să treceţi peste şi să vă menţineţi în formă. Încercaţi să râdeţi mai mult, să zâmbiţi, să dăruiţi... Nu contează ce dăruieşti pentru că, până la urma urmei, gestu' contează. Este adevărat că pentru unii oameni nu contează gestu', ci valoarea cadoului. Dar mai sunt şi peroane care apreciează şi o caramea. Aceste persoane sunt foarte rare şi trebuiesc respectate, nu criticate! Fraţilor, cu ce vă încălzeşte pe voi dacă criticaţi o peroană?!?
     Dragilor! Trebuie să încercaţi să vă creaţi un scut; să faceţi în aşa fel încât să aveţi un caracter de piatră! Râdeţi din toată inima! Râsul ne creşte buna dispoziţie, ne ajută să avem o stare de sănătate mult mi bună. NICIODATĂ nu regreta ce te-a făcut să zâmbeşti! A trăi cu regrete e ca şi cum ai încerca să trăieşti azi, dar tu eşti prin cu lanţuri de ziua de ieri. NU lăsa ca regretele să fie lanţul care te ţin în loc şi mergi înainte mereu! NU e timp de regrete! VIAŢA E SCURTĂ!!! Încearcă să priveşti totul din Răsărit atunci când viaţa parcă-i un Apus. Ţine mereu capu' sus, indiferent de ce se întâmplă. O persoană puternică trăieşte mult mai mult şi va reuşi în viaţă. Dacă nu ai reuşit ce ţi-ai propus  până acum, nu-i nimic. Mai este timp ca să transpui ideile în realitate, doar că trebuie să te grăbeşti!
     Zâmbeşte şi bucură-te cât mai respiri! Nu se ştie niciodată când vei pleca şi îţi va părea rău că nu ai apucat să le spui celor dragi cât de mult îi iubeşti şi să-ţi ceri iertare de la persoanele cărora le-ai greşit. Frumuseţea vieţii constă în a oferi dragoste, iertare, susţinere şi zâmbete. Ai mare grijă de tine şi de corpul tău! NU SE ŞTIE NICIODATĂ CÂND PIERZI PARIUL CU VIAŢA!!!