Friday, January 3, 2014

LIVIU TEODORESCU A LANSAT " EŞTI PIESĂ "


      A trecut şi Revelionul... Suntem prezenţi aici, în frumosul an 2014. Am decis să vorbesc în primele zile din acest an, despre noua piesă a lui Liviu Teodorescu...


      Liviu este băiatul care a gustat, ca să zicem aşa, din succesul serialului fenomen " Pariu Cu Viaţa ". Nu s-a oprit doar la " a gusta " succesul din serial, ci a continuat ca membru în trupa Lala Band care a cucerit, atât adolescenţi cât şi vârstnici, prin vocile şi mesajele pe care le transmiteau cu ajutorul melodiile interpretate. A sustiţun concerte alături de ceilalţi membrii ai trupei peste tot în lume şi s-a distrat de minune... Acum, Liviu se bucură de visul care prinde contur, încetul cu încetul şi anume: PRIMUL LUI SINGLE din cariera solo. Acesta este " Eşti piesă " foarte bine interpretat de tânărul artist. Melodia a fost cântată în premieră la " Vocea României " pe 21 Decembrie. 
     " Mărturisesc că nu asta era prima mea opţiune de single. Lucram de câteva luni la o piesă în care îmi pusesem toate speranţele... Până într-o seară, când am rămas cu Marius la studio până târziu de tot şi am făcut single-ul ăsta. E cea mai simplă posibilă. Are pe ea 3 instrumente şi vocile. Dar simplitatea ascunde frumuseţe şi adevăr, nu?!? Îmi doresc ca muzica mea să devină parte din viaţa şi din visele oamenilor. Vreau ca toţi să plece de la concertele mele fericiţi. Să fiu butonul care le declanşează această fericire ", a afirmat Liviu. 
Până la urma urmei, omu' are dreptate... Ce este mai frumos pentru un artist, decât să vadă toată mulţimea care a participat " trup şi suflet ", plecând fericiţi de la concertul lui?!? Este o împlinire care te bucură. Şi este valabilă pentru toţi artiştii, chiar dacă nu spun asta în public... 
     Tot Liviu a adăugat: " Îl apreciez pe Marius Moga şi ţin la el ca la fratele meu mai mare. Mă inspiră. Mă face să gândesc, mă ţine în priză, mă face să vreau să fiu mai tare în ceea ce fac. E o şansă să stau lângă el şi să învăţ de la el. Stau zilnic în studio multe ore alături de a doua mea familie, echipa DeMoga. Şi nu exagerez când spun " familie ". Aici sunt colegii şi prietenii mei şi de aici îmi iau inspiraţia. Pianul de la studio parcă scoate hituri singur; trebuie doar să te aşezi la el, să fii deschis şi... Să dai drumul inspiraţiei. Să fii fericit... Presimt că, anul ăsta, DeMoga Music, cu întreaga echipă, cu artişti şi cu producători, o să fie... " Sus, pe Top :) ".AICI AVEŢI NOUL SINGLE: