Friday, January 17, 2014

BIANCA DRĂGUŞANU ŞI VICTOR SLAV

     " Să nu apari la televizor azi e o dovadă de eleganţă. " - Umberto Eco 
     Este din ce în ce mai mediatizat aces subiect " interesant ". Cum deschizi televizorul, vezi pe marele ecran: " Bianca şi Slav în prag de divorţ! " , " L-a înşelat Bianca pe Slav? " , " Prinţu' este amantul Biancăi? " şi multe altele... Ceea ce vreau să spun, este faptul că 24 de ore din 24, Bianca este pe toate posturile. Şi vreau să subliniez faptul că se vrea ca generaţia de azi să fie inteligentă şi cultă. Aici vin eu cu un semn de întrebare... Cum, dragi oameni, vreţi ca tinerii din ziuad e azi să fie culţi, să înveţe şi să-şi continue studiile?!? Din moment ce la televiziune nu se susţine educaţia, cum să-i preocupe pe tineri acest lucru?!? Mai aveţi şi pretenţii... Aţi putea, dragi televiziuni, să mediatizaţi cu totul şi cu totul altceva. Înainte se vorbea despre campionii şi olimpicii României. Unde au dispărut ei?!? Vă spun eu! Televiziunile au lăsat în urmă toate valorile doar pentru nişte vedete. În ziua de azi, dacă nu eşti vedetă, degeaba eşti campion că eşti... Români asta!
     Să revenim la subiect... Sunt dezgustată de posturile de televiziune pe zi ce trece. Aţi putea să oferiţi telespectatorilor şi altceva în afară de Bianca, Slav şi Cristea. Bianca în sus, Bianca în jos. Victo în sus, Victor în jos. Criste în sus, Cristea în jos... Îi umpleţi de bani p-ăştia ca să ce?!? Ştiţi, e o vorbă veche şi bună: " Televizorul îndobitoceşte creierul! " Am înţeles că mulţi sunt pasionaţi de acest scandal, dar puteţi schimba subicetu'. Devine stresatn rău!!! Toată ziua bună ziua, cum deschizi televizorul, o vezi pe Bianca. Nu există zi în care să nu apară ceva despre ea, Victor şi Cristea. Le daţi prea multă atenţie. Am ajuns la concluzia că ei fac tot acest " circ ", doar ca să ocupe primele pagini. Au nevoie de publicitate că s-au săturat de viaţa monotonă pe care o aveau. Vedetele din ziua de azi... Toate o apă şi-un pământ. Bine, nu chiar toate. Cu mici excepţii, că sunt şi vedete de la care CHIAR ai ce învăţa. Nu înţeleg de unde are Bianca atâţia fani, mai bine zis fane. Ce aveţi de învăţat de la ea, fraţilor?!? Ce??? Să nu mai zicem că " onorabila " Bianca Drăguşanu şi-a jignit " fanii " printr-un mesaj cu înţelesc ascuns. A postat o poză cu un mesaj pe facebook, în care spunea:  " Vorbind despre mine, te descrii pe tine. "
     Dacă a ajuns să îşi jingească şi fanii... Să nu se înţeleagă că am ceva cu ea, dar... Televiziunile exagerează cu ea!!! Una dintre fanele Biancăi nu s-a lăsat mai prejos şi a spus: De la ce om de valaoare ai copiat acest text? Dacă judecai înainte să faci o prostie, atunci numai ar fi nevoie să te tot scuzi cu diverse mesaje pe care le postezi pe net. Acum este prea târziu. În locul tău eu aş dispărea din showbiz, aşa ruşine mi-ar fi ". Şi fata zice bine ce zice. 
     Unde sunt adevăratele valori ale României care trebuiesc arătate lumii întregi? Pe ele de ce le ocoliţi şi le lăsaţi ca şi " artişti " necunoscuţi? Vreţi ca România să fie cunoscută şi nu criticată? Aţi putea începe să faceţi acest lucru posibil prin a lăsa " vedetele " şi ai pune în prim plan pe cei care CHIAR merită! TELEVIZORUL ÎNDOBITOCEŞTE CREIERUL! Mai ales subiectele care se dezbat la diferite emisiuni care, în trecut, parcă aveau ceva interesant.