Sunday, December 29, 2013

SMS-URI, MESAJE DE REVELION


Se duce cu paşi repezi şi anul 2013, aşa că am pregătit o serie de mesaje pe care să le trimiteţi tuturor de REVELION! Lista mai jos... Eu doar vă urez multă sănătate, realizări cât mai multe, noroc şi masa plină de bucate!Fără fiţe, fără poante... La mulţi ani cu sănătate! 

Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

Previziuni meteo de REVELION 2014: ploaie de pupici şi îmbrăţişări... Te sfătuim să închizi umbrela şi să îţi deschizi inima. Un An Nou Fericit!

Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii-n stradă ca să vă vadă. La mulţi ani!

E Anul nou şi găina-i fără ou  şi cucoşu' fără guşă. Dă-mi şi mie un leu, mătuşă! La Multi Ani, 2014!
Bate-n uşă, bate-n geam... Cine este? Noul an!

Momentele speciale ale sfârşitului de an, să-ţi aducă veselie în casă, bani în buzunar şi poate şi un Merţan!

Primeşte cadoul de la mine plin de dragoste, împachetat cu sinceritate, legat cu afecţiune, sigilat cu binecuvântări şi realizat pentru a te face să zâmbeşti întregul an. La mulţi ani!

Frumuseţe, prospeţime, vise, adevăr, imaginaţie, sentimente, destin, încredere…. Asta înseamnă începutul unui Nou An. La mulţi ani!

În contul tău numărul 200, la banca " Viaţă " am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli! La mulţi ani fericiţi!


A mai trecut un an. Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândră / mândru că ai rămas acelaşi suflet cald!


Noul An se întinde înaintea ta ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Te rog să le scrii doar cu dragoste, împliniri şi zâmbete pentru ca la sfârşit să ai în faţa ta un best seller! La mulţi ani!


Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi şi fericiţi. La Mulţi Ani !!


Nu-mi raspunzi la telefon, deşi te sun în neştire. Nu-i nimic, căci o să-ţi dau un sms cu La Mulţi Ani, sănătate şi iubire.

Îţi doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbeşti din Iunie pană în Noiembrie, şi să te bucuri în Decembrie. La mulţi ani!

Când ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind steluţe-n crengi de brad ca semne de urare. Când toţi urează celor dragi cuvinte de mărire, venim şi noi să vă urăm: La multi ani mult noroc şi multă, multă fericire!!

Iată şi Crăciunul trece. Nu-i zăpadă şi nu-i rece... Doar în inimi este cald şi în verdele din brad. Și-a trecut o sărbatoare, ce-a lăsat în urmă oare? Sper că numai lucruri bune, să fii fericită, lume! Aşteptăm să vin-acum Anul Nou, căci este pe drum. Spor s-aveţi la pregătire, la mulţi ani şi fericire!!!

Cine conduce de Revelion beat... nu trăieşte tot anul. La Mulţi Ani!