Wednesday, December 25, 2013

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU CEI DRAGI

Dragii Moşului, uitaţi că am ajuns şi în această perioadă minunată a anului. Crăciunul a sosit şi sărbătorile au venit. Vă doresc tuturor un Crăciun magic, de poveste... Şi, pentru cei fără inspiraţie, am pregătit special câteva mesaje pe categorii ca să nu se mai strezese căutând mesaje; din contră, să se bucure din plin de acest Crăciun! Toate cele bune!!! 


MESAJE DE CRĂCIUN pentru cei dragi şi apropiaţi:

Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani !
Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!
Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!
Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câta poate moşul să ducă, bucurie, cât pot spiriduşii să care şi multă dragoste: câta pot renii să zboare!
Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt: o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!
Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!
Crăciunul este acea perioada minunată în care te gândesti la toti cei dragi si… la ce mărime poarta la pulover! Să ai un Craciun magic!MESAJE de CRĂCIUN pentru părinți:

M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!
Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă pup şi vă îmbrațișez cu drag. 
Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!
Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! 
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc multă sănătate, fericire şi numai împliniri să-ţi aducă noul an!
Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți! 

Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbatori și în anul care vine! 
Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!


MESAJE de Craciun - mesaje religioase


La pragu-ţi vin din nou colinde să îţi cânt cu leru-i ler şi domn din cer... Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun şi pace!

Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţii dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.
Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn şi inima de aur. Acum au cruce de aur şi inimă de lemn. Fie ca sfânta sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveţi parte numai de lumină în inimă şi gând. Sărbători fericite!
Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!
Iubirea divină coboară printre noi ca o ninsoare naivă, aducând cu ea bucuria Naşterii Mântuitorului.
Ridică-ţi fruntea ta CREŞTINE azi către RĂSĂRIT, şi-n casă CANDELA SĂ ARDĂ căci DOMNUL NOSTRU S-A NĂSCUT!


MESAJE DE CRĂCIUN pentru toată lumea:


E timpul să închizi ochii şi să-ţi aminteşti de Crăciunul copilariei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.
Trăieşte în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată...
În această noapte, uită gândurile negre. Ai multe alte nopţi în care să te ocupi de ele. Linişteşte-ţi sufletul şi trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi şi o să te simţi împăcat.
Crăciunul - o zi în familie, îţi oferă bucuria de a revedea fragmente din copilărie, când ai început să crezi cu adevărat în Crăciun. Bucură-te de cadourile Crăciunului, fii alături de cei dragi!
Să ai un Crăciun ca un adevarat copil: cu moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai parte de un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!
Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!
Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!


MESAJE CRĂCIUN amuzante:

În ziua de Crăciun, când te îndopi cu porc şi sarmale şi n-ai timp nici să suspini... Eu am să-ţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr şi grăsimi.
Căţeluş cu păru' creţ, să ai jeepu' în coteţ şi o vilă cu piscină  / Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani / La Anu şi la Mulţi Ani!
E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară... prin zăpadă Moşul zboară?... Ni se trage de la vin...
Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!
Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!
Sărbătorile când vin,
Să vă fie coşul plin,
Să aveţi pe săturate,
Casă plină, sănătate,
Punga să geamă de bani,
Mult noroc şi la mulţi ani!
Sărbători fericite şi un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.
Sărbători fericite şi un Crăciun fericit alături de cei dragi.
Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Naşterii Mântuitorului.
Moş Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos şi nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume şi acum te voi avea în sfârşit!


MESAJE DE CRĂCIUN SIMPLE:

În prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în suflet, vă doresc sa aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun. Crăciun fericit şi La multi ani!
Fie ca Naşterea Domnului să vă lumineze sufletele şi casa, să aveţi parte de sănătate, belşug şi fericire!
Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!
Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de CRĂCIUN!
Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! CRĂCIUN FERICIT!


MESAJE DE CRĂCIUN pentru şefi sau colegi:

Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!
Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.
Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!
Crăciun plin de bucurii, căldură şi imaginaţie. 
Urările mele de Crăciun sunt încărcate de bucurie, zăpadă şi un An Nou fericit şi, din când în când, să faci apel la raţiune sau măcar să-i dai un bip.
Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păseşte dincolo de real. Crăciunul face minuni!CRĂCIUN FERICIT!