Sunday, December 29, 2013

AFLĂ CUM TREBUIE SĂ ÎNCEPI ANUL ÎN FORŢĂAnul 2013 nu a fost aşa de strălucit, aşa cum ţi-ai închipuit?!? Află că nu e timpul piercut. Vei afla din acest articol cum trebuie să începi anul în forţă! Vrei să ai un an nou plin de momente remarcabile şi plin de succese?!? Atunci trebuie să îţi pui la punct un plan care să cuprindă cât mai multe activităţi care te vor ajuta să ai un Nou An prosper, în adevăratul sens al cuvântului. Mai jos ai 5 idei care te vor ajuta să la un Nou An plin de prosperitate şi momente marcante; momente pline de fericire şi distracţie. 


1. Deschide-te către noi experienţe Nu contează ce fel de experienţe, doar încearcă să găseşti cât mai multe activităţi care să te ajute să te dezvolţi, atât pe plan personal cât şi pe plan profesional. Nici planul sentimental nu este exclus de la capitolul " Experienţe ". Începe să socializezi mai mult, să-ţi faci prieteni noi şi să mergi la cât mai multe cocnerte. Ai putea să te inscri la cursuri utile, care să te ajute la dezvoltarea abilităţilor de cunoaştere...


2. Adopta un stil de viaţă sănătos


Începutul unui nou an este cel mai potrivit moment pentru a lua decizii noi sau să-ţi pui în practică anumite obiective pe care şie le-ai pus în minte, însă nu au putut prinde contur în anul ce tocmai a trecut. Încearcă să faci exerciţii zilnice la tine acasă, fără să te duci la fitness... De asemenea, poţi adopta o dietă mai sănătoasă şi să te odihneşti exact cât ai nevoie. Cel puţin opt ore de somn. Poţi să te apuci de yoga şi să meditezi cam 20 de minute pe zi, supra obiectivelor şi visurilor tale, poate şi asupra dorinţelor pe care nu le-ai lăsat să iasă la suprafaţă anul trecut. 3. Fă voluntariat


Încearcă să îi ajuţi şi pe alţii, chiar dacă nu îţi cer ajutorul. Înscrie-te în diverse programe de voluntariat prin care să simţi cu toată fiinţa ta că faci ceva memorabil pentru semenii tăi, pentru cei care te înconjoară. Încearcă să te faci util pe cât de mult posibil.


4. Petrece cât mai mult timp cu familia


Din cauza agitaţiei şi încercării de a duce un trai mai uşor şi mult mai bogat, unii dintre noi uităm să mai petrecem timp cu cei dragi. Odată cu această " uitare ", pierdem momente frumoase care ne pot bucura viaţa când vom ajunge a bătrâneţe. Cel mai preţios lucru de care are nevoie un ome pentru a se dezvolta armonios, este timpul cu FAMILIA. Stabileşte-ţi un program pe care să-l respecţi!


5. Uită de negativism


Începe Noul An plin de optimism şi cu chef de viaţă. Nu lăsa lucrurile care te dezamăgesc să te afecteze. Rişti să uiţi de obiectivele pe care ţi le-ai propus şi să dai, fără să vrei, cu piciorul unor reuşite din cauza unor " idioţi " care îţi fac zile fripte. Nu pune niciodată răul în faţa binelui şi încearcă să fii cât mai pozitiv.


 Ţine minte: Don't worry, be happy!