Thursday, November 7, 2013

MULŢUMIRI PENTRU PĂRINŢI

     Astăzi, fără să am un motiv anume, vreau să le mulţumesc părinţilor mei din suflet pentru că au îngăduit ca Dumnezeu să îmi dea viaţă.
     Le mulţumesc pentru grija şi dragostea pe care mi-o poartă, pentru tot sprijinul, pentru tot răsfăţul primit... MAMI: mulţumesc pentru că m-ai purtat nouă luni în pântecele tău şi ai îndurat dureri mari ca eu să văd lumina zilei. TATI: mulţumesc că ai fost alături de mami în acele clipe. Vă mulţumesc că mă iubiţi şi că m-aţi răbdat când am fost obraznică şi neascultătoare - sunt mândră de mine că am reuşti acum să-mi dau seama că îmi vreţi doar binele şi că trebuie să ascult întotdeauna de voi. Niciodată nu e prea târziu. Mulţumesc pentru că sunteţi părinţii mei. Mulţumesc că munciţi pentru mine, ca să pot face o facultate - în ţară sau afară - şi să pot pleca din România. Mulţumesc pentru că nu mi-aţi interzis să Îl cunosc pe Dumnezeu şi să îmi dedic viaţa Lui.
     Mulţumesc că mi-aţi dăruit prin voia lui Dumnezeu un frăţior mai mare, scump şi minunat, care e gata mereu să îmi sară în ajutor şi să mă apere. Mulţumesc că, indiferent de greutăţile prin care am trecut, nu aţi renunţat la mine şi aţi luptat, jertfind sănătatea şi odihna voastră pentru ca eu să am toate cele necesare. Mulţumesc că mă iubiţi şi că sunteţi mândri de mine! Mulţumesc că sunteţi mereu alături de mine şi nu mă lăsaţi să mă descurajez atunci când problemele mele sunt de nerezolvat. Mulţumesc pentru toate orele nedormite care le-aţi dedicat muncii, ca eu să am pâine, o masă gustoasă şi bani pentru buzunar în fiecare zi la liceu. Mulţumesc că m-aţi apărat de multe rele şi m-aţi răsfăţat cu tot ce aţi avut mai bun. Mulţumesc că m-ai sunteţi astăzi aici, şi eu pot în fiecare zi să spun MAMI, TATI. Vă iubesc foarte mult, chiar dacă nu vă spun asta atât de des.
     Vreau să ştiţi că sunteţi cei mai minunaţi părinţi, pe care mi ia-şi dori vreodată!!!