Sunday, October 13, 2013

MĂDĂLINA ANEA ( Ana ) şi PAUL DIACONESCU ( Tudor )

Tudor şi Ana

Îngeri Pierduţi este o telenovelă romantică şi captivantă, de la care poţi învăţa multe lucruri. Am să vorbesc în acest articol despre doi dintre actorii acestui serial, care, după părerea mea, sunt foarte buni. Este vorba despre Ana ( Mădălina Anea ) şi Tudor ( Paul Diaconescu ). Înainte să încep, ţin să precizez că toţi actorii îmi plac, dar aceşti mi-au " sărit " în ochi şi au avut acel ceva care să stârnească interesul telespectatorului.
     Încep prin a da câteva date despre fiecare în parte...
Mădălina Anea
    Mădălina Anea, pe numele său adevărat, s-a născut pe 1 Martie 1987 la Iaşi, dar a crescut în Suceava. Are o soră ( Alexandra ) şi un frate ( Adrian ). Sora ei mai mică are doar 15 ani şi este la liceu în Suceava. Din câte am reuşit eu să aflu, ştiu că micuţa are o personalitate de care toată lumea se poate îndrăgosti, mai ales prin felul ei de a fi. Fratele său are 23 de ani şi este un site-designer mai mult decât talentat; programator şi fotograf. Ana a absolvit Colegiul Naţional " Petru Rareş " din Suceava, la secţia bilingv română-engleză intensiv. După ce a terminat liceul, a decis să meargă la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică " Ion Luca Caragiale ". Îi plac cărţile, desenul grafic şi colecţiile. În momentul de faţă colecţionează pachete de cărţi de joc aduse de prietenii săi de prin alte ţări, sau cu teme speciale. Când a fost mică a vrut să fie de toate... Dar, când s-a făcut mare a intrat în tot ceea ce ţine de sfera artistică, ca mai apoi să devină actriţă. Nu se prea descurcă să mintă. Filmele ei preferate sunt: " Burnt by the sun " - Nikita Mihalkov, " 2046 " - WonKarWai şi " Vicky, Cristina, Barcelona " - Woody Allen. Iar cartea ei preferată este Anna Karenina, Tolstoi. Am aflat că îi place foarte mult şi Dostoievski. Melodia ei preferată este „ Fly me to the moon ” - Doris Day. Iar mâncarea ei preferată este piure de cartofi cu ouă ochi.
     Acum să trecem şi la Tudor.
     Paul Diaconescu s-a născut pe 10 februarie 1989 în Pucioasa, Dâmboviţa. Prima apariţie într-un film a avut-o în " Drumuri încrucişate " în regia Ancăi Damian. În primul an de facultate a filmat lungmetrajul " Bună, ce faci? " de Alexandru Maftei , ca mai apoi să joace în " Mamaia " alături de Stela Popescu. Actorul preferat este Florin Zamfirescu, iar filmul favorit este " The shining " deoarece nu are un gen anume. Dorinţa lui cea mai mare la început de carieră este să fie sănătos şi să-şi clădească o carieră artistică cu adevărat. În toată copilăria lui a făcut sport. A jucat tenis de masă la un nivel profesionist, iar de câte ori are ocazia joacă baschet, tenis de câmp sau fotbal. De aproximativ 15 luni merge la sală; dă la sac şi aleargă. Merge, în medie, de 4 ori pe săptămână. Nu i se pare absolut nici şcenă greu de jucat, însă, a recunoscut faptul că şcenele de dragoste pot fi complicate doar în situaţii extreme, altfel, pentru el sunt relativ simple. Afirmă faptul că Tudor, ca structură îi seamănă. Personajul este mai pragmatic, iar el este mai visător. Nu are fraţi sau surori şi nu se prea pricepe la maşini.
După mica " istorioară " a celor doi, putem trece la cuplu " Mădălina şi Paul ( Ana şi Tudor ) ".
Paul Diaconescu
Pe Mădălina a cunoscut-o primăvara trecută, la castingul " Mamaia ". Cu toate că Ana a terminat UNATC-ul cu doar doi ani înaintea lui, nu s-au nimerit niciodată nicăieri. Povestea celor doi a început încă din prima zi când a întâlnit-o pentru că a fost dragoste la prima vedere. Încă îşi alocă mult timp liber spre a se cunoaşte mai bine. În primele săptămâni nu prea îl băga în seamă deoarece era foarte atentă la ce avea de făcut. Însă, odată cu treerea timpului s-a creat o chimie foarte frumoasă între cei doi şi, parcă se înţelegeau din priviri. Scânteia care a dat viaţă aceste poveşti de dragoste s-a produs pe parcursul filmărilor de la telenovela " Îngeri Pierduţi ". Atât familiile celor doi, cât şi ei sunt compatibil; se înţeleg foarte bine. De când au terminat filmările au început să se cunoască din ce în ce mai bine, iar relaţia s-a cosolidat mai bine. Cei doi trăiesc o mare dragoste; chimia dintre ei face ca relaţia să fie interesantă. Pot spune că Paul este un romantic incurabil deoarece îi face Anei foarte multe surprize, îi aduce flori, cumpără şampanie şi aprinde lumânări. Paul, ca fiinţă umană este plin de surprize.
     Să trecem la punctul meu de vedere... Am să fiu cât se poate de sinceră, scurtă şi la obiect.
     Mădălina, mi se pare o fată sinceră, onestă, fidelă şi de treabă. Ştie cum să intre în pielea personajului şi, mai ales, cum să-şi joace rolul. Chiar şi în şcene mai complicate, ea reuşeşte să le facă faţă cu brio; la fel şi Paul. Are figura feţei foarte frumosă, la fel şi trăsăturile fizice. Buzele sunt uşor conturate... Are o personalitate deosebită, unică pot spune. Caracterul ei dă dovadă că are cei şapte ani de-acasă şi că ştie cum să îi respecte pe cei dn jurul ei. Să nu mai vorbim de bunul simţ. Este o persoană carismatică şi plină de energie; dornică de distracţie. Dacă am sta puţin să o analizăm, am vedea în ea o carte, ba chiar un roman, din care am putea învăţa foarte multe lucruri folositoare în viaţa de zi cu zi. Ea este fata care, mereu este acolo unde ai nevoie fără ca să aştepte invitaţie specială.
     Paul, din perspectiva mea, este un exemplu pentru toţi ceilalţi băieţi. Este unic prin felul său de afi, prin felul în care se comportă. Reuşeşte să intre cu uşurinţă în pielea personajului şi ştie cum să facă să-l joace cât mai bine posibil. Este plin de bunătate, romantism, bun simţ şi, nu în ultimul rând, de surprize minunate. După caracterul său ne dăm seama că vine dintr-o familie foarte buna, care a ştiut cum să-şi educe copilul. La fel ca şi în cazul Mădălinei, are figura feţei foarte frumoasă. Această persoană parca a " înghiţiţ " codul bunelor maniere şi vrea să-l transmită pe cale orală cât mai multor oameni prin comportamentul său. Din punctul meu de vedere, este o persoană ingenioasă care ştie cum să te bine dispună în orice situaţie.

     P.S: Viaţa lor merită ecranizare. Felicitări pentru tot cea ce aţi realizat în viaţă. Vă doresc amândurora multă sănătate, fericire şi să aveţi o familie fericită, clădită pe încredere şi fidelitate. Sunteţi la început de drum, şi chiar de veţi întâlni piedici, trebuie să vă ridicaţi şi să priviţi viaţa din răsărit când totul parcă-i un apus; să vă ridicaţi capul din pământ şi să priviţi cerul senin.