Sunday, October 20, 2013

AFLĂ CE ÎŢI PREGĂTESC ASTRELEHOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2013

BERBEC: Vă sfătuim să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi pentru că, astăzi vă lipseşte simţul practic. Încercaţi să amânaţi deciziile importante, mai ales pe plan profesional! Nu vă impuneţi punctul de vedere în privinţa unei probleme financiare, în discuţiile cu partenerul de viaţă! S-ar putea să greşiţi...
.
TAUR: Din cauza stării de confuzie cu care începeţi ziua, s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii. Limitaţi-vă strict la problemele urgente Cu puţină răbdare, reuşiţi să treceţi cu bine peste toate neplăcerile de dimineaţă. După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită de care, este posibil să vă îndrăgostiţi.

GEMENI: Dacă vi se propune un nou loc de muncă sau să vă asociaţi într-o afacere, vă recomandăm să nu răspundeţi pe loc. Astăzi vă cam lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Seara, sunt şanse să petreceţi clipe romantice alături de persoana iubită.

RAC: Dimineaţa vă nemulţumesc toţi şi toate. Vă recomandăm să fiţi foarte atent la ce spuneţi. Evitaţi o ceartă cu o femeie mai în vârstă, de la locul de muncă! Ar fi bine să renunţaţi la călătorii pentru că, este posibil să întâmpinaţi dificultăţi şi să nu rezolvaţi nimic. Spre seară, vă puteţi aştepta la musafiri din altă localitate.

LEU: Nu începeţi ziua prea bine şi vă enervaţi din tot felul de motive. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în activităţi noi pentru că, s-ar putea să vă loviţi de obstacole neaşteptate. Dimineaţa sunteţi obligat să faceţi câteva drumuri scurte în interes personal, ceea ce vă încurcă planurile. Ar fi bine să nu vă ambiţionaţi să rezolvaţi probleme delicate pentru că idealismul care vă stăpâneşte astăzi, vă poate face să eşuaţi.

FECIOARĂ: O rudă mai în vârstă vă ajută cu sfaturi pentru a pune capăt unor probleme parteneriale. Vă cam lipseşte simţul practic însă, familia şi prietenii vă înţeleg şi vă ajută. Nu le refuzaţi ajutorul! Vă puteţi baza pe intuiţia persoanei iubite.

BALANŢĂ: Dimineaţa sunteţi confuz şi este posibil să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Vă recomandăm să faceţi un efort şi să vă concentraţi mai mult. Dacă doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare, este indicat să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

SCORPION: Dimineaţa s-ar putea să nu vă simţiţi prea bine şi să aveţi probleme de concentrare. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, mai ales la serviciu, intrucat s-ar putea sa mizati gresit. Daca vi se propune sa intrati intr-o afacere, nu va grabiti sa luati o hotarare! Sunteti destul de confuz.

SĂGETĂTOR: Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi probleme importante. Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi, pentru că azi nu staţi prea bine cu simţul practic. Puteţi avea succes, dar numai dacă acceptaţi ajutorul prietenilor şi al partenerului de viaţă.

CAPRICORN: Dimineaţa sunteţi confuz şi riscaţi să luaţi decizii neinspirate în afaceri. Nu este o zi bună pentru examene şi nici pentru întâlniri. După-amiază este posibil să vi se propună o colaborare ce pare avantajoasă. Nu vă grăbiţi să semnaţi nimic, ca să nu regretaţi mai târziu!

VĂRSĂTOR: Sunteţi foarte hotărât să începeţi o afacere, dar vă cam lipseşte simţul practic. Dacă aveţi îndoieli, este indicat să mai aveţi răbdare până când vă limpeziţi ideile. S-ar putea să aveţi probleme de sănătate, dar nu este cazul să vă faceţi griji: sunt trecătoare. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină. Nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă!

PEŞTI: S-ar putea să descoperiţi că planurile pe care vi le-aţi făcut nu sunt deloc realiste. Dimineaţa, o cunostinţă vă cere ajutorul într-o problemă de afaceri. Ar fi bine să nu o refuzaţi, pentru că puteţi ieşi în câştig. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile financiare. După o zi destul de agitată, petreceţi o seară romantică împreună cu persoana iubită.