Wednesday, September 11, 2013

LUMEA STĂ SĂ DISPARĂ
     În ultima perioadă, acest subiect este din ce în ce mai mediatizat... Deaceea am hotărât să şi scriu despre acest subiect care, după părerea mea, nu ar trebuie să ne intereseze aşa de mult.
Trebuie să ne gândim că nu ştim când vom muri; nici noi şi nici alte persoane înafară de Dumnezeu. Da, mai sunt şi persoane care sunt înzestrate cu daruri supranaturale care fac profeţii; dar sunt pe cale de dispariţie din cauza poporului lipsit de credinţă şi educaţie. Acum câteva zile am dat peste un articol în care scria că Sfârşitul Lumii este din ce în ce mai aproape. Stau şi îmi pun o întrebare: de unde, mă rog, ştiu când planeta Pământ va explodat sau alte nebunii... De exemplu, un american a postat un video acum ceva timp, prin care dorea să avertizeze toată populaţia de Sfârşitul Lumii. Conform cercetărilor, profeţia a fost făcută de fiul său care suferă de autism. Ce este interesant la acest copil, este faptul că ar avea puteri supranaturale; cel puţin aşa susţine tatăl său.
     Prima profeţie a copilului a fost făcută cu doar câteva zile înainte de tragedia de pe 11 Septembrie. Americanul a declarat la câteva zile după tragedie acestea: " Când l-am dus la şcoală, din senin, a început să îmi spună: Uite steaguri, steaguri pe maşini, pe case, peste tot! Steaguri multe!!! " Iniţial, tatăl său nu îl înţelegea deoarece nu era niciun steag pe stradă în momentul acela. Abia după câteva zile tatăl şi-a înţeles copilul deoarece, în momentul dezastrului de la World Trade Center, milioane de americani şi solidari împreună cu victimele tragediei au arborat steagul Americii în curţi, case, ba chiar şi la maşini.
După spusele tatălui, băiatul a făcut şi alte profeţii care s-au îndeplinit în scurt timp. O singură profeţie i-a captat atenţia tatălui... Acum un an, mai exact Noiembrie 2012, băiatul a spus: " Explozii! 1 Octombie 2013. Lumea nu va mai exista. Lumea va pieri! Explozii!!! " Tatăl, curios şi speriat în acelaşi timp, l-a întrebat: " Şi atunci noi unde vom trăi? " Băiatul nu a ezitat şi a răspuns scurt, rapid şi la obiect: " Pe Marte! "
Acum intervin eu cu o grămadă de întrebări la care nu are nimeni răspunsuri, din păcate. Sunt multe filme care prezintă Sfârşitul Lumii; fiecare cu povestea lui. În unele dintre ele Planeta Pământ explodează, se fărâmă cimentul şi se produc găuri imense, apar bruiajele şi aurorele boreale în locuri în care, în mod normal, nu ar trebui să apară. Pe de altă parte, în alte filme vin extratereştii şi aşa se sfârşete lumea... Dacă murim azi sau mâine, ce avem de pierdut?!? Dacă ştim data în care întreaga lume va lua sfârşit, avem ceva de câştigat?!? După părerea mea, nu avem nimic de câştigat pentru simplul fapt că ne stresează, ba chiar ne sperie şi ne face să " apelăm " la tot felul de lucruri care nu-şi au rostul. Gândurile noastre se vor întuneca... Referitor la ce spune băiatul în legătură cu exploziile: da, are dreptate într-o mică măsură. Dacă stăm să ne gândim bine, specialiştii au spus că anul acesta este un an plin de explozii solare. Au fost şi alte explozii urâte, dar nu în România; din fericire pentru poporul român. Dar, ce-i drept, ne-a afectat şi pe noi mai mult sau mai puţin...
     Aşa că... Hai să aşteptăm liniştiţi ziua de 1 Ocombrie 2013 cu o sticlă de suc sau de bere - depinde ce preferaţi - şi nişte seminţe sau popcorn pe un deal, văzând tot spectacolul... Dacă tot vine sfârşitul, să ne prindă sătui, zic! Să ne distrăm în ambiţia morţii care nu va veni pe 1 Octombrie 2013 peste noi şi să dăm ultimul chef. Şi ca să mai ne destindem puţin, să glumim... Cel puţin eu, pe 1 Octombrie 2013, dacă sfârşitul va veni la o oră fixă - pe atunci mă apucă un chef mare de adrenalină - iau o pungă de popcorn şi un megafon, mă aşez în mijlocul trotuarului faţă în faţă cu sfârşitul şi strig tare: " N-AI TUPEU! "